Πιέζουν στον ΟΦΗ για τα μπαράζ

Ποδόσφαιρο
Πιέζουν στον ΟΦΗ για τα μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαφές με τη Super League και την Football League έχει ο Ηλίας Πουρσανίδης…

Τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League μπορεί να ολοκληρώθηκαν στις 5 Μαΐου και αρχικά να γνωρίζαμε ότι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα διεκδικούσαν σε διπλούς αγώνες μπαράζ μία θέση στην Super League της επόμενης σεζόν όμως υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη και η κατάσταση παραμένει εκκρεμούσα.

Αρχικά τα μπαράζ ήταν αρχικά προγραμματισμένα στις 15 και στις 19 Μαΐου, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Πρώτα θα πρέπει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες της Super League και της Football League, στη συνέχεια να γίνει η κλήρωση για τις έδρες των αγώνων (σ.σ. που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι και που ο επαναληπτικός) και τέλος να οριστούν οι ημερομηνίες.

Η διαδικασία έχει κολλήσει, αφού μεν η Superleague έχει επικυρώσει την βαθμολογία της, παρά την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της αναδιάρθρωσης. Κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει όμως από την πλευρά της Football League. O λόγος είναι η ένσταση που έχει καταθέσει ο Απόλλωνας Λάρισας για το -3 που του επιβλήθηκε , καθώς δεν πέρασε τη διαδικασία επιτήρησης. Η ομάδα της Θεσσαλίας ζητά να τις επιστραφούν οι βαθμοί και να συμμετέχει εκείνη αντί του Πλατανιά στα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και σήμερα ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ηλίας Πουρσανίδης, επικοινώνησε με Super League, Football League και ΕΠΟ, ώστε να πιέσει να δρομολογηθούν ταχύτερα οι διαδικασίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βαθμολογία της Football League δεν θα επικυρωθεί πριν την Πέμπτη. Ο ΟΦΗ ζητάει να γίνει κανονικά η κλήρωση, ακόμη και χωρίς να γνωρίζουμε ποια ομάδα θα λάβει μέρος από τη Football League στα μπαράζ, ώστε να γίνει γνωστό πότε και πού θα γίνουν οι αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News