Nίκη της Κ19 του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου

Ποδόσφαιρο
Nίκη της Κ19 του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή επικράτησε 2-0

Με πρωταγωνιστές του Κουράκη και Νοικοκυράκη η K19 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 2-0 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

H ομάδα του ΟΦΗ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 4ο λεπτό, με την κεφαλιά του Περδίκη να καταλήγει άουτ. Στο 36’ ο Κουράκης πέρασε τον Τζίνα και σούταρε σε κενή εστία, κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 48ο λεπτό η ομάδα μας έφτασε κοντά στο 2-0, με τον Νοικοκυράκη να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων. Το ίδιο συνέβη και στο 66’ με το πλασέ του Σταυρακάκη.

Στο 75ο λεπτό ο Νοικοκυράκης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα μας. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από το 3-0, με τον Νοικοκυράκη να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τζίνα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Καλαϊτζάκης, Μακρυδάκης, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Σουρνάκης, Παπιομήτογλου (65’ Αζίζι), Μαρινάκης (80' Ψαρράς), Κουράκης (46’ Σταυρακάκης), Νοικοκυράκης, Βρεττός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News