ΟΦΗ

Δεν δίνει εισιτήρια ο Πλατανιάς στον ΟΦΗ, προτείνεται η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Άτυπη σύσκεψη έγινε σήμερα στα Χανιά μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για το επικείμενο μπαράζ …

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά το παιχνίδι μπαράζ για την παραμονή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα και χωρίς να έχει ακόμη επικυρωθεί από τη Σούπερ Λίγκα ότι αντίπαλος της ομάδας του Ηρακλείου θα είναι ο Πλατανιάς (από τη στιγμή που δεν έχουν τελεσιδικήσει όλες οι ενστάσεις) ωστόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων κάλεσε τον ΟΦΗ και παραβρέθηκε σήμερα σε  σχετική σύσκεψη.
Όπως αναφερόταν στο έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, ο ΟΦΗ κλήθηκε για «συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του εν θέματι αγώνα καθώς και την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση αθλητικών αποστολών- παραγόντων και φιλάθλων…» .

Την ώρα που είμαστε λοιπόν εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων και της κλήρωσης των μπαράζ, ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε στην άτυπη αυτή σύσκεψη από τον team manager Παύλο Αδάμο και τον υπεύθυνο ασφαλείας Νίκο Χριστοφάκη.

Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αν δεν αλλάξει κάτι και επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει, η ΠΑΕ του Ηρακλείου ζητάει 2000 εισιτήρια για το παιχνίδι στα Περβόλια. Οι εκπρόσωποι της ομάδας των Χανίων ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν εισιτήρια αλλά και δεν θα ζητήσουν για το ματς του Ηρακλείου, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να τονίζει ότι θα ζητήσει την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων και στα δύο παιχνίδια!

Στον ΟΦΗ πάντως θα εκφράσουν το αίτημα τους και στην τυπική σύσκεψη όταν θα έχουν οριστεί οι αγώνες . Σε περίπτωση πάντως που δεν γίνει άλλη σύσκεψη, σημειώθηκε στα πρακτικά ότι ο ΟΦΗ θέλει 2000 εισιτήρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια