ΟΦΗ

Τρίτη θητεία Δανδάλη στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Επανεξελέγη μετά τη σημερινή γενική συνέλευση του σωματείου

Ο Γιάννης Δανδάλης συνεχίζει στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Συγκεκριμένα, επανεξελέγη μετά τη σημερινή γενική συνέλευση του σωματείου, όπου βασικό θέμα ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, ενώ αναλυτικά το Δ.Σ. απαρτίζουν οι Ανδριαδάκης Νίκος, Αντωνακάκης Παναγιώτης, Βαρβεράκης Κώστας, Δανδάλης Γιάννης, Γεωργαλή Ζωή, Καρβούνης Θωμάς, Καμπάκας Συμεών, Κοτσιφάκης Αντώνης, Λιονάκης Γεώργιος, Μαρκογιαννάκης Ιωάννης, Πασπάτης Γρηγόρης, Σπαγουλάκης Γεώργιος, Σπαγουλάκης Μιχαήλ, Σπυριδάκης Παναγιώτης, Τσαμπουράκης Νικόλαος.

Αναπληρωματικά μέλη: Κοκκάλης Νικόλαος, Μανιουδάκης Γεώργιος, Σπυριδάκης Γεώργιος, Ρουμπάκης Γεώργιος, Αντωνακάκης Ιωάννης, Κόκκινος Γεώργιος, Σφακιανάκης Εμμανουήλ.

Εξελεγκτική επιτροπή: Σπαθαράκης Νικόλαος, Στειακάκη Σταυρούλα, Μανδαλάκης Νικόλαος.

Αναπληρωματικός για την ΕΕ: Λάμας Γεώργιος.

Ο Γιάννης Δανδάλης που είναι στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από το 2013 τόνισε με δήλωση του μετά την γενική συνέλευση: «Για μένα, οι εκλογές πρέπει να γίνονται το καλοκαίρι, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει σε αυτή τη φάση, για διάφορους λόγους. Η άνοδος του βόλεϊ και οι προθεσμίες που είχαμε για τις εκλογές ήταν σφιχτές και μέσα στις γιορτές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρω  να ολοκληρώσω τις επαφές και τις συναντήσεις που ήθελα. Αυτό όμως τώρα μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Στόχος μου είναι το τραπέζι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια