Βέρα: «Το άγχος για το αποτέλεσμα, επηρέασε την απόδοση μας»

Ποδόσφαιρο
Βέρα: «Το άγχος για το αποτέλεσμα, επηρέασε την απόδοση μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάιμε Βέρα δεν έψαξε δικαιολογίες για το χθεσινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα του ΟΦΗ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χιλιανός τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είχε την απόδοση που περίμεναν, προσθέτοντας ότι ο παράγοντας “άγχος” έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Αρχικά τόνισε για το ματς: «Δεν παίξαμε καλή μπάλα και ευτυχώς που δε χάσαμε, γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Είναι κρίμα, γιατί ήταν ευκαιρία για εμάς να περάσουμε τον Αστέρα που έπαιξε πολύ καλά. Είχαμε άγχος και αυτό μετράει πολύ μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι δύσκολο, όμως έχουμε ακόμα την ευκαιρία να περάσουμε κάποια ομάδα».

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε για τη συνέχεια: «Πιστεύω πολύ ότι θα σώσουμε την ομάδα. Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο είσαι πιο κοντά στη νίκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε και περιμένουμε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής».

Η συγκίνηση του Παράσχου

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τη συγκίνηση που νιώθει όταν επιστρέφει στο Ηράκλειο, καθώς στο παρελθόν είχε δύο θητείες στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Για ακόμα μια φορά, πατώντας σε αυτό το γήπεδο, συγκινήθηκα με το χειροκρότημα που δέχτηκα από τον κόσμο. Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι. Η ομάδα μου δικαιολογημένα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Εύχομαι να σωθούν και οι δύο ομάδες, αλλά πιστεύω πως ένας εκ των δύο θα πάει στα μπαράζ. Περιμέναμε καλύτερο τον ΟΦΗ, το άγχος επηρέασε πολύ τα παιδιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News