Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Προσοχή στις προκλήσεις»

ΟΦΗ
Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Προσοχή στις προκλήσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ συνυπογράφουν ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο και τονίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα

Το Γεντί Κουλέ την Κυριακή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι κατάμεστο, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να εφιστά προσοχή ώστε να μη συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες. Οι σύνδεσμοι από την πλευρά τους κάνουν κάλεσμα στον κόσμο.

Οι ΚΡΗΤΕΣ-4 «Θοδωρής Παπαδόπουλος», Snakes 4 Heraklion Club και Ομιλίτικο Στέκι Αρχανών συνυπογράφουν την εξής ανακοίνωση:

«Και εδώ πληρώνονται όλα! Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης. Με νίκη φτάνουμε ακόμα πιο κοντά στην περιπετειώδης παραμονή μας. Η διοίκησή μας δεν υπέκυψε πουθενά και τώρα η παραμονή της ομάδας μας κρίνεται στις ικανότητες των παικτών και τη δική μας παρουσία. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ να παρευρεθεί στο Γεντί Κουλέ και με όπλα μας τη φωνή και τον παλμό, να κερδίσουμε τον αντίπαλο!

Προσοχή στις προκλήσεις που θα υπάρξουν. Όλοι μας την έχουν στημένη στη γωνία. Κανείς μας λοιπόν δεν πρέπει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Πικραθήκαμε, απογοητευτήκαμε αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε και το έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Φωνή, ένταση, πάθος σε ένα κατάμεστο Γεντί Κουλέ για την πολυπόθητη νίκη.

ΥΓ4: Στα λαγούμια σας πελάτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News