ΟΦΗ

Φύλακας Άγγελος του ΟΦΗ ο κόσμος του!

Ιερή προσήλωση στη διαφύλαξη του αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης από κάθε μικρή ή άλλη παρεκτροπή, αναμένεται να δείξει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Οι οδηγίες της ΠΑΕ όπως ανακοινώνονται είναι προς την ορθή κατεύθυνση και ο ίδιος κόσμος γνωρίζει ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα, που μπορούν να εκμεταλλευθούν οι ανταγωνιστές του ΟΦΗ, που βρίσκονται σε έξαρση, όπως π.χ. η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προστασία της ομάδας είναι μείζον ζήτημα και το εύρος του έχει απλωθεί σε όλα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης από την κρητική ΠΑΕ. Είναι το τελευταίο ματς στο «Γεντί Κουλέ» από το οποίο κρίνονται πάρα πολλά, την ώρα που έχουν προσπεραστεί πολύ περισσότερα επιτυχώς.

Όλος ο ΟΦΗ για τον στόχο της Νίκης!
Καθολική προετοιμασία για το ματς της χρονιάς Είναι το ματς της χρονιάς το ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης και η προετοιμασία στην γηπεδούχο είναι από τη φύση της καθολική, καθώς μετέχουν άπαντες. Από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική και διοικητική ηγεσία και τον φίλαθλο κόσμο που θα είναι για μια ακόμη φορά στην μαρκίζα των πρωταγωνιστών της τελευταίας παράστασης μέσα στην έδρα του «Γεντί Κουλέ».

Ο οραματισμός της νίκης είναι κοινός και μπορεί να δώσει πιο δυνατά φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χάιμε Βέρα. Θα μπορούσε και να στηθεί και ο πίνακας στα αποδυτήρια, όπου έγραφε τα συνθήματά του ο Γκέραρντ, πέρα από το γενικό και διαχρονικό «στο ποδόσφαιρο μετράει πάντα το αποτέλεσμα». Η πνευματική προετοιμασία είναι σαν να κρατάει το κλειδί που ανοίγει την πόρτα του στόχου.

Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι εκεί που αξίζει να είναι…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια