Λίβας: «Ήταν απονομή δικαιοσύνης»

ΟΦΗ
Λίβας: «Ήταν απονομή δικαιοσύνης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση ενός εκ των νομικών του ΟΦΗ για την απόφαση δικαίωσης

Για «απονομή δικαιοσύνης» κάνει λόγο ο Αργύρης Λίβας, ένας από τους τρεις δικηγόρους του ΟΦΗ, μετά την αθώωση της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά και των υπόλοιπων κατηγορούμενων, από την Επιτροπή Εφέσεων, για τον αγώνα με τον Αιγινιακό, τον Νοέμβριο του 2017, για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Αργύρης Λίβας μαζί με τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου Λεωνίδα Κοτσαλή και τον δικηγόρο Ιάσωνα Παπαστεφανάκη, είχαν εκπροσωπήσει τους Κρητικούς στην εκδίκαση της υπόθεσης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

«Ήταν απονομή δικαιοσύνης. Η αναμενόμενη απόφαση μετά και την διαδικασία, από την οποία αποδείχθηκε περίτρανα ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ και οι υπόλοιποι εγκαλούμενοι δεν είχαν την παραμικρή εμπλοκή σε στημένο αγώνα» τόνισε ο Αργύρης Λίβας και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΟΦΗ που με εμπιστεύτηκε να χειριστώ αυτή την πάρα πολύ σημαντική υπόθεση για το μέλλον και την υστεροφημία αυτού του ιστορικού συλλόγου. Βεβαίως ευχαριστώ και τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου, Λεωνίδα Κοτσαλή, και τον συνάδελφο Ιάσωνα Παπαστεφανάκη, των οποίων η προσφορά στην υπόθεση ήταν ανεκτίμητη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News