default-image

Κιάσσος: Έτσι γύρισε το παιχνίδι ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Κιάσσος: Έτσι γύρισε το παιχνίδι ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον παλαίμαχο ΟΦΗ και Παναθηναϊκού...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο παλαίμαχος πλέον Κώστας Κιάσσος, αναφορικά με τον τρόπο που γύρισε το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ και γενικότερα τη μεγάλη νίκη της κρητικής ομάδας...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε δύο μέρη και κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ναι μεν ο ΟΦΗ φαινόταν καλά, αλλά οι τρεις γραμμές του είχαν κενά διαστήματα. Εκεί βρήκαν τη δυνατότητα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να μπαίνουν και να παίρνουν μπάλες. Αλλά σημαντικό για το πρώτο μέρος είναι ότι η τοποθέτηση και η υποδοχή της μπάλας, έφερνε χρονοκαθυστέρηση στο να παίξει κάθε παίκτης του ΟΦΗ, κάτι που έκανε πολύ δύσκολο το παιχνίδι της ομάδας. Έτσι ήρθε και η φάση του γκολ, που είναι καθαρό πέναλτι", ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ εξάλειψε αυτά τα στοιχεία, είναι πολύ σημαντικό ότι προσπάθησε να κάνει παιχνίδι στα τελευταία 40-45 μέτρα στο γήπεδο του αντιπάλου. Ρίσκαρε, του βγήκε, έστειλε ψηλά την επιθετική του γραμμή, έβαλε ταχύτητα στο παιχνίδι, ανέβασε και τα χαφ στα κενά διαστήματα".

Τι ήταν αυτό που έκανε ο κρητικός σύλλογος και γύρισε το ματς;

"Θεωρώ ότι ήταν η άμεση πάσα με δύο παίκτες στα πλαϊνά. Γιατί βρισκόταν με υπεραριθμία έναντι του Παναθηναϊκού και γι' αυτό σκόραρε εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν χρειαζόντουσαν πολλές πάσες για να μεταβιβάσει την μπάλα και να γίνει επικίνδυνος ο ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πράγματα και να γυρίσει το παιχνίδι. Άμεση πάσα με δύο παίκτες στα πλαϊνά, ταχύτητα στο παιχνίδι και λιγότερα κενά διαστήματα ήταν αυτό που άλλαξε ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος". 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δέχτηκαν την κατακραυγή των οπαδών και, φυσικά, υπήρξαν πολλοί "ψίθυροι" για την εξέλιξη του αγώνα.

"Εγώ θα μιλήσω για μπάλα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φωνάζει ο καθένας. Η σεζόν τελειώνει, ο Παναθηναϊκός είχε πολλές απουσίες, παίζει με νέους παίκτες, δε νομίζω ότι μπορούμε να λέμε πράγματα που προσβάλλουν παίκτες και προσωπικότητες. Θεωρώ ότι θα πρέπει όποια κι αν είναι η εξέλιξη ενός αγώνα, να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Αποδοκιμασίες ή υποψίες για εκείνο ή το άλλο, δεν μπορούν να υπάρχουν. Ούτε να ασχολούμαστε με διαιτησίες  κ.λπ.".

"Θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός"

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα φέτος.

"Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που γνωρίζουμε ότι είχε προβλήματα. Αλλά βλέπω ότι γίνεται ένας σωστός προγραμματισμός, για να μπουν όλα σε μια σειρά. Για να έρθουν επιτυχίες, χρειάζεται χρόνος και σειρά στην ομάδα. Αυτό φαίνεται ότι πάνε να κάνουν ο Δώνης με τον Νταμπίζα. Με υπομονή και σωστό χρονοδιάγραμμα θα γίνει αυτό. Θα έρθει η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα τα έχει φτιάξει όλα και θα θα μπορεί τόσο να φτιάχνει ταλέντα όσο και να έχει επιτυχίες. Τώρα δεν μπορεί να το κάνει ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Θέλουν χρόνο οι καταστάσεις και οι συνθήκες για να ωριμάσουν".

Πηγή: sportdog

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News