Τώρα ο ΟΦΗ υψώνει τα δυνατά του χέρια!

Απόψεις
Τώρα ο ΟΦΗ υψώνει τα δυνατά του χέρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι, να έχεις την τύχη στα χέρια σου! Και ο ΟΦΗ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει σε ένα πρωτάθλημα που το ομορφαίνει. Η κρητική ψυχή μίλησε και στα κρύα καθίσματα του ΟΑΚΑ και ανέβασε την απαράμιλλη ενέργειά της στα ουράνια.

Τώρα όλα κινούνται αλλιώς και όπως είχαμε σημειώσει συχνά έκανε αυτό που ταίριαζε στην περήφανη φυσιογνωμία, μια πορεία πρωταθλητισμού στην πιο κρίσιμη στροφή της Σούπερ Λιγκ.

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας με τίτλο «Πράσινο για νίκη στο ΟΑΚΑ» (κι αυτό επιβεβαιώθηκε), η πορεία πρωταθλητισμού για την οποία επιμείναμε στις τελευταίες αγωνιστικές, δεν έγινε μόνο, αλλά συνεχίζεται προκειμένου ο ΟΦΗ να αξιώσει την απευθείας παραμονή του, στέλνοντας στα κομμάτια την αποκαλούμενη αναδιάρθρωση.

Απαιτείται όμως μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα και στους δύο σταθμούς της σεζόν στο ματς του Γεντί Κουλέ με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αλλά σε μια ακόμη συνέχεια της αρθρογραφίας μας, επιβεβαιώνεται η πορεία του ΟΦΗ προς το «ποθούμενο», αφού στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές τον φέρνουν στην τέταρτη θέση του πίνακα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού έσπασε παράλληλα το αταίριαστο αρνητικό στατιστικό που ήθελε τον ΟΦΗ να παραμένει μοναδική ομάδα χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Ο ΟΦΗ στην πιο κρίσιμη στροφή ανεξάρτητα από το τι έκαναν οι άλλοι, ο ΟΦΗ κοίταξε τα δικά του αποτελέσματα πρώτα και πέτυχε να αλώσει μια έδρα στην έχει παίξει 40 φορές και έχει νικήσει μόνο δύο.

Τις έκανε τρεις!  Μετά τον Δεκέμβρη του 1987 που νίκησε με 5-2 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και τον Οκτώβριο του 2014 στην τελευταία του επίσκεψη στον Παναθηναϊκό, αλλά στη Λεωφόρο όπου τον νίκησε με 2-1.

- Τώρα ο ΟΦΗ θα τσακίσει με τον δικό του τρόπο την αναδιάρθρωση! Μπορεί να την κάνει κομμάτια και θρύψαλλα με την βαθμολογική του σγυγκομιδή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αν μάλιστα προστεθεί η ενέργεια που ανέβασε αυτό το διήμερο ο ΟΦΗ με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, την άνοδο της ομάδας βόλει στην Βόλει Λιγκ, αλλά βάλε και την πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΦΙ προς δόξαν και τιμή του Μεγάλου Πέτρου, δεν υπάρχει περίπτωση τίποτε να σταματήσει την ομιλίτικη ορμή!

Ο ΟΦΗ βγάζοντας «ψυχή» είναι ικανός για το καλύτερο!

-Και μήπως η αθλητική δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει την ΠΑΕ εκείνη που έπαιξε πολύ στο άρμα της Πρέσπας που βγάζει ανακοινώσεις και δυσφημεί το ποδόσφαιρο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News