Παναθηναϊκός-ΟΦΗ Live

ΟΦΗ
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθείστε live από το neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα επιβίωσης για τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Αγώνα επιβίωσης δίνει ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, με το παιχνίδι να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των "πρασίνων". Ο Παναθηναϊκός στο 41' κάνει το 1-0 με πέναλτι του Μακέντα, ισοφαρίζει στο 57' 1-1 η κρητική ομάδα με τον Σάσι ενώ με τον ίδιο παίκτη παίρνει προβάδισμα 1-2 στο 70' κάνοντας την ολική ανατροπή. Σφραγίζει τη νίκη ο ΟΦΗ στο 89, 1-3 με γκολάρα του Γιακουμάκη, το οποίο είναι και το τελικό σκορ.

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε για τον ΟΦΗ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Βουό στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ενώ είχε δηλωθεί στην 11άδα, τελικά θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα ο Ίσμαελ Σάσι.

Έτσι προστέθηκε άλλη μία απουσία στις πολλές που αντιμετωπίζει ο Χάιμε Βέρα, καθώς έμεινε στον πάγκο και ο Γιακουμάκης. Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του παρατάσσεται και ο Παναθηναϊκός.

LIVE H EΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1' Σέντρα στο ΟΑΚΑ

6' Απειλεί σε αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Δώνη να μπλοκάρεται σταθερά από τον Σωτηρίου.

20' Άουτ περνάει το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

27' Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Άλτμαν να μη μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Κάτσε.

35' Ο Νέιρα δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς για φάουλ πάνω στον Μακέντα.

Συμπληρώθηκε μισή ώρα παιχνιδιού, χωρίς ιδιαίτερο θέαμα, με τον ΟΦΗ να μην πιέζεται αλλά παράλληλα να μη μπορεί να αξιοποιήσει κάποιους χώρους που βρίσκει επιθετικά και δεν είναι καλός δημιουργικά.

41' Κερδίζει πέναλτι ο Παναθηναϊκός, για τράβηγμα φανέλας του Μακέντα από τον Πατουρίδη και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΟΦΗ. Ο Μακέντα εκτελεί για τον Παναθηναϊκό και σκοράρει, 1-0 οι πράσινοι με το όγδοο γκολ του Ιταλού επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Ξεκινά το β’ ημίχρονο με αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Ντίνας στη θέση του Κουτσιανικούλη.

46' Πλασέ του Φερέιρα με καλές προϋποθέσεις, παραχωρεί κόρνερ ο Διούδης.

48' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν μετά από κόρνερ του Ντίνα, ο Νέιρα πήρε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Διούδης. Μπαίνει καλύτερα στο β’ μέρος ο ΟΦΗ.

55' Με πλασέ στον Βαζ ένα φάουλ εκτελεί ο Ντίνας, το σουτ του Πορτογάλου κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

57' ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ, 1-1! Μετά τη σέντρα του Μπράουν, ο Διούδης έκανε λανθασμένη έξοδο και με κεφαλιά του Σάσι η μπάλα μπήκε γκολ, περνώντας ξεκάθαρα τη γραμμή του τέρματος, παρά την προσπάθεια του αμυντικού του Παναθηναϊκού να διώξει.

62' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Αποστολάκη ο Καμπετσής.

68' Τεράστια ευκαιρία με τον Σάσι για τον ΟΦΗ, ο Διούδης στο τετ α τετ διώχνει, ενώ η μπάλα στη συνέχεια παραλίγο να καταλήξει αυτογκόλ από τον Κολοβέτσιο. Μετά το κόρνερ, η κεφαλιά του Νέιρα κατέληξε άουτ.

69' Τρίτη αλλαγή για τον Δώνη, βγαίνει ο Μουνιέ και μπαίνει ο Αρμενάκας.

70' ΓΚΟΛ 2-1 Ο ΟΦΗ με σκόρερ ξανά τον Σάσι! Ο Φερέιρα μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, ο Διούδης απέκρουσε και ο Σάσι πήρε το "ριμπάουντ" και σκόραρε με κοντινό πλασέ.

78' Βγαίνει ο σκόρερ του ΟΦΗ Ίσμαελ Σάσι και τη θέση του στην επίθεση παίρνει ο Γιακουμάκης.

89' ΓΚΟΛ 1-3 ο ΟΦΗ με τρομερό γκολ του Γιακουμάκη, ο ηρακλειώτης επιθετικός χόρεψε όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού και σκόραρε με σουτ, σφραγίζοντας διπλό σωτηρίας για τον ΟΦΗ.

91' Κόκκινη κάρτα στο Νέιρα για αψιμαχία με τον Μακέντα.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, 1-3 Ο ΟΦΗ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Αποστολάκης (62' Καμπετσής), Παντελάκης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Στάικος, Μουνιέ (69' Αρμενάκας), Άλτμαν (27' λ.τ. Κάτσε), Μακέντα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Νέιρα, Σόουζα, Βαζ, Κουτσιανικούλης (46' Ντίνας), Σάσι (78' Γιακουμάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News