Χάιμε Βέρα: «Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Ποδόσφαιρο
Χάιμε Βέρα: «Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στη μεγάλη θέληση για το αποτέλεσμα

Ευχαριστημένος από τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Χάιμε Βέρα, τονίζοντας στις δηλώσεις του, ότι αυτή τη χρονική στιγμή το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα.

Ο Χιλιανός τεχνικός υπογράμμισε ότι οι παίκτες διαχειρίστηκαν το παιχνίδια με καθαρό μυαλό και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την συμπαράσταση.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Tο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν τόσο σπουδαίο να παίξουμε καλά το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας γεμίζουν με ευτυχία για τα τελευταία τρία παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε με μυαλό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλουμε στα τρία παιχνίδια που μένουνε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θέλουμε τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, γιατί αγαπάμε πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο για την συμπαράσταση».

Ερωτηθείς για τη μάχη της παραμονής επισημάνε: «Πιστεύω το ίδιο με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ σπουδαία και πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται. Θέλουμε να κερδίσουμε και βαθμούς εκτός έδρας».

Για τον Φερέιρα και τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του δήλωσε: «O Φελίπε ήταν ερασιτέχνης στην Κουρίκο Ουνίδο. Είναι καλός παίκτης μικρός και του λείπουν πράγματα για να γίνει καλύτερος. Μακάρι να μείνει στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια. Για να τον κοιτάνε και άλλες ομάδες αυτό σημαίνει ότι έχει δείξει κάποια πράγματα σαν παίκτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News