Ματς της χρονιάς για τον ΟΦΗ με ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ
Ματς της χρονιάς για τον ΟΦΗ με ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη για σωτηρία είναι ο μοναδικός στόχος του ΟΦΗ στο σημερινό (17:15) παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ»

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς δίνει σήμερα (17:15, Novasports 1) ο ΟΦΗ, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η νίκη είναι… μονόδρομος για την ομάδα του Ηρακλείου, ώστε να πλησιάσει στον ένα βαθμό τον σημερινό αντίπαλο και να πάρει… οξυγόνο στη «μάχη» της παραμονής.

Οι Κρητικοί με την ώθηση που δίνει ο φίλαθλος κόσμος είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου, χωρίς να έχουν καθόλου στο μυαλό τους τα περί αναδιάρθρωσης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν επικεντρωθεί απόλυτα στη νίκη. Άλλωστε, ακόμη και στο σενάριο που θα υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες, το «τρίποντο» είναι επιτακτική ανάγκη, αφού ο Λεβαδειακός είναι σε κοντινή απόσταση.

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει στο σημερινό παιχνίδι να επιβάλλει το δικό του ρυθμό με το… καλημέρα, έχοντας επιθετικό προσανατολισμό, αλλά όσο το δυνατόν με ισορροπία στις γραμμές του.

«Παίζεται» μια θέση στην 11αδα

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες τον Χάιμε Βέρα να κάνει τις τελευταίες δοκιμές, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις. Ο Χιλιανός προπονητής δεν άνοιξε τα… χαρτιά του για την 11αδα, όπου πάντως αναμένεται η επιστροφή του Γιακουμάκη. Επιπλέον με την παρουσία του Κοροβέση, ο Γιαννούλης είναι πιθανό να «μετατεθεί» σε ρόλο αριστερού στόπερ, ενώ όλα δείχνουν ότι «παίζεται» μία θέση στη μεσαία γραμμή για τον παρτενέρ του Μεγιάδο.

Από κει και πέρα, οριστικοποιήθηκε η απουσία του Στρέζου, που έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες. Σακόρ, Δεληγιαννίδης και Ναμπί είναι στο… απουσιολόγιο, αφού λόγω τραυματισμού δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Μπολάκης ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην 19μελη αποστολή μετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Βαζ, Νέιρα, Ντίνας, Σάσι, Φερέιρα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης και Βουό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News