Δύσκολη αποστολή για τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη αποστολή για τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετές απουσίες η ομάδα του Ηρακλείου σήμερα κόντρα στον Άρη…

Στον ΟΦΗ έχουν αφήσει ήδη πίσω τους την μεγάλη δικαστική μάχη που δόθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και βρίσκονται στην κορύφωση της αγωνιστικής προετοιμασίας για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλέανθης Βικελίδης».

Η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικές απουσίες, που αναπροσαρμόζουν τα πλάνα των Βέρα και Ίσις. Σίγουρα απόντες είναι οι τραυματίες Γιακουμάκης και Ναμπί ενώ τέσσερις παίκτες, οι Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Κοροβέσης έχουν δηλωθεί να εκτίσουν σε αυτό το ματς ποινή λόγω καρτών.

Μάλιστα, προστέθηκε στην τεχνική ηγεσία ένας νέος πονοκέφαλος, αφού ο Δεληγιαννίδης ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Στη 18μελή αποστολή συμπερίληφθηκαν οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Σάσι και Βουό.

"Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, με την ίδια δύναμη και να πάμε στο παιχνίδι με τον Άρη να πάρουμε κάτι. Να φέρουμε βαθμούς. Είναι σπουδαίο για εμάς. Ο Άρης είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ξεκινά τις επιθέσεις του από την άμυνα και πιέζει σε όλο το γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς", έχει πει για το παιχνίδι ο Αλεσάντρο Ίσις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News