Έβαλε στοπ στον Ολυμπιακό η Κ15 ΟΦΗ, ισοπαλία 2-2 στο ΒΑΚ

ΟΦΗ
Έβαλε στοπ στον Ολυμπιακό η Κ15 ΟΦΗ, ισοπαλία 2-2 στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Κ15 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο α’ ημίχρονο ενώ στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε την εστία του ΟΦΗ αλλά τα παιδιά του Ζαχαρία Νοικοκυράκη κράτησαν την ισοπαλία. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γεωργαλή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 19’ με τον Γιαλεδάκη.

Στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Φλώκο να σουτάρει και να νικά τον Χερσονιωτάκη. Ο Σωμαράκης έκανε το 2-2 στο 33’ για τον ΟΦΗ από ασίστ του Γεωργαλή. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, με πιο χαρακτηριστική αυτή στο 37ο λεπτό με τον Σωμαράκη να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μπλοκάρει.

Κ15 ΟΦΗ (Ζ. Νοικοκυράκης): Χερσονιωτάκης (60’ Αντωνιδάκης),  Χασουράκης, Χότζα, Βιτώρος, Σπυριδάκης, Γκρίτζαλης, Αμανάκης, Αποστολάκης, Σωμαράκης (79’ Κονιός), Βαρβεράκης (55’ Φωνιαδάκης), Γεωργαλής (70' Γιακουμάκης)

K15 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Μόσχος, Κατηφόρης, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Μάνδρος, Πάνου, Χρήστου, Φλώκος, Κουτσογούλας, Ποιμενίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News