ΟΦΗ

Οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ και ο «στόχος» για γρήγορη απόφαση

Στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να «κλείσει» σύντομα η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων

Η χθεσινή αναβολή της εκδίκασης για την ποινή του ΟΦΗ, στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν ήταν και η καλύτερη εξέλιξη για την ομάδα του Ηρακλείου.

Όπως είχαν δηλώσει το προηγούμενο διάστημα τα στελέχη της ομάδας, επιθυμία όλων είναι το σοβαρό αυτό θέμα να «κλείσει» το συντομότερο δυνατό και φυσικά με τη δικαίωση της κρητικής ΠΑΕ.

Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει απογοήτευση, όμως το ζητούμενο από δω και πέρα είναι την ερχόμενη Τετάρτη να γίνει κανονικά η ακροαματική διαδικασία.

Εκεί επικεντρώνονται και οι επόμενες κινήσεις, αφού δεν επιθυμούν η υπόθεση να «τραβήξει» κι άλλο στο χρόνο. Στις τάξεις του ΟΦΗ θέλουν η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη την προσπάθεια της για παραμονή εντός των γηπέδων, οπότε θα ήταν καλό ο φάκελος «έφεση» να κλείσει την επόμενη εβδομάδα.

Άλλωστε, η διοίκηση της ομάδας και το νομικό επιτελείο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή τη μεγάλη «μάχη» στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας. Αυτό δείχνουν κι όλες οι ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, με πρώτη την παρουσία του διδάκτωρ της νομικής, Λεωνίδα Κοτσαλή στο τιμ των δικηγόρων της ΠΑΕ.

Πρόκειται για πολύπειρο νομικό, που έχει αναλάβει γνωστές υποθέσεις πανελλαδικά, ενώ είναι αυτός που θα κάνει και την αγόρευση για τον ΟΦΗ στην επιτροπή εφέσεων.

Στην ομάδα του Ηρακλείου, θα έχουν και σχετικές συσκέψεις τις επόμενες ημέρες και για αυτό το λόγο ο Μιχάλης Μπούσης παραμένει στην Αθήνα. Αρχικά η σκέψη του προέδρου των Κρητικών ήταν να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ μετά την κηδεία του παππού του, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στην Αρκαδία. Τελικά, η χθεσινή αναβολή διαφοροποιεί τα σχέδια του, αφού θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στην ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια