Ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΟΦΗ
Ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και επισήμως...

Ολοκληρώθηκε η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, με τους προέδρους κ.κ Μπούση και Δανδάλη να την υπογράφουν.

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ στα γραφεία βρέθηκαν οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και Μιχάλης Μυλωνάκης. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη εκτός από τον κ. Δανδάλη έδωσαν το παρών οι Παναγιώτης Αντωνακάκης και Μιχάλης Σπαγουλάκης.

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει: "Οι υπογραφές της συμφωνίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την παραχώρηση χρήσης του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, έπεσαν και επίσημα την Τρίτη (19/3) το πρωί.

Η συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει οι δυο πλευρές απο τη συνάντηση, που έγινε τη Δευτέρα (18/3) στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επισημοποιήθηκε και με την υπογραφή των συμφωνητικών τα οποία προβλέπουν τα εξής:

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για 99 χρόνια.

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει την χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Eκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρόντες στις υπογραφές ήταν ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και οι αντιπρόεδροι Παναγιώτης Αντωνακάκης και Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχήθηκε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλη Μπούση, το κοινό όραμα που έχουν για τον ΟΦΗ να υλοποιηθεί.

Παράλληλα, τα στελέχη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχήθηκαν σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ, καλή επιτυχία στη δικαστική μάχη που δίνει η ομάδα μας, στην επιτροπή εφέσεων."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News