Κρίστοφερ Μπράουν: Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει!

ΟΦΗ
Κρίστοφερ Μπράουν: Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας έστειλε το μήνυμά του από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Αυτή η Δευτέρα ξημέρωσε με χαμόγελα στον ΟΦΗ. Και ήταν φυσικό. Μπορεί ο δρόμος να είναι ακόμη μακρύς για την παραμονή, ωστόσο το απαραίτητο οξυγόνο για να μείνει η κρητική ομάδα ζωντανή στη μάχη της παραμονής, ήρθε με το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό. Στη χθεσινή αθλητική ενότητα της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενήθηκε ο Κρίστοφερ Μπράουν. Χαμογελαστός σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, έστειλε μόνο αισιόδοξα μηνύματα και δεν έκρυψε το όνειρό του, ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιηθεί φορώντας την ίδια φανέλα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπράουν:

Για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό: «Νιώθουμε πολύ όμορφα με αυτή τη νίκη! Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν και το περιμέναμε εδώ και καιρό. Είναι γεγονός πως μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για να τα καταφέρουμε, από το πρώτο δευτερόλεπτο και αυτή τη φορά όλα πήγαν καλά! Την Κυριακή αυτή είχε έρθει η ώρα για να τα καταφέρουμε!»

Για τους πανηγυρισμούς που δεν κράτησαν πολύ: «Ακριβώς έτσι! Πανηγυρίσαμε στα δύο γκολ, πανηγυρίσαμε μετά το ματς αλλά μέχρι εκεί. Αμέσως μετά τον αγώνα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι! Και αυτό κάναμε»…

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Προσωπικά δεν έχω ξαναπαίξει σε ομάδα που να έχει τόσο εκδηλωτικό κόσμο σαν τον κόσμο του ΟΦΗ! Και σε τόσο θερμή έδρα σαν την δική μας έδρα! Και πρέπει να πω ό, τι στεναχωριέμαι όταν δεν κερδίζουμε, ένα παραπάνω γιατί καταλαβαίνω πολύ καλά πόσο πικραίνουμε αυτόν τον κόσμο».

Για τις αντιδράσεις στα αρνητικά αποτελέσματα: «Γνωρίζω και θέλω να τονίσω πως ότι αποτέλεσμα και αν έρθει εμείς έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλω όμως να ζητήσω από τον κόσμο να είναι κοντά μας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές».

Για τη μάχη της παραμονής και το υπόλοιπο πρόγραμμα: «Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θα μας χαρίσουν την παραμονή στην κατηγορία! Εμείς είτε παίζουμε στο Ηράκλειο πλέον, είτε εκτός έδρας θα διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Για τον χρόνο προσαρμογής των νέων παικτών: «Στην αρχή είναι πάντα δύσκολα όταν είσαι νέος σε μια ομάδα. Αυτό ισχύει για όλους. Σίγουρα όλοι οι νέοι παίκτες που ήρθαμε στον ΟΦΗ αισθανθήκαμε καλύτερα στην πορεία και τώρα έχουμε προσαρμοστεί. Ήρθα εγώ και ακολούθησαν πολλά παιδιά που προστέθηκαν στο ρόστερ αλλά όλοι πλέον έχουν συνηθίσει τα νέα δεδομένα.»

                            «Βέρα-Ίσις… θα ήθελαν να μπουν να παίξουν»

Για το δέσιμο Βέρα και Ίσις με τον ΟΦΗ: «Πραγματικά έχω καταλάβει πόσο πολύ αγαπούν τον ΟΦΗ ο προπονητής μας και ο συνεργάτης του! Έχουν παίξει στην ομάδα, την έχουν στην καρδιά τους, ξέρουν καλά την ιστορία της! Ξέρω πως αν μπορούσαν θα έμπαιναν να παίξουν!

Για την τεχνική τους κατάρτιση: «Έχω καταλάβει πόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές υπήρξαν όταν παίξαμε εναντίον των προπονητών ποδοτένις και μας κέρδισαν (σ.σ. γέλια)!»

Για τη συνέντευξη Ολίσε στη «Νέα Κρήτη»: «Δεν είχα πληροφορηθεί όσα είχε πει για μένα αυτός ο σπουδαίος προπονητής που είναι μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο και από τους καλύτερους τεχνικούς που είχα μέχρι σήμερα. Όταν είδα τη συνέντευξη πραγματικά συγκινήθηκα και τον ευχαριστώ!»

Για την ιστορία του ΟΦΗ και το όνειρό του: «Ξέρω τι ιστορία έχει ο ΟΦΗ και πως στο παρελθόν είχε μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω για χρόνια εδώ, άλλωστε μου αρέσει πολύ στην Κρήτη! Ονειρεύομαι να επιστρέψω στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα του ΟΦΗ! Και να επιστρέψει εκεί και η ομάδα! Βήμα-βήμα όμως…»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υψηλό και είμαι ικανοποιημένος που αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News