Στη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ

ΟΦΗ
Στη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά ο Στρέζος στην προπόνηση, αγωνία για Μιχόγεβιτς...

Συνεδριάζει σήμερα στις 20:00 η διοίκηση του Ερασιτέχνης ΟΦΗ μετά την απόφαση παραχώρησης της διαχείρισης του ΒΑΚ για 99 χρόνια και του «Γεντί Κουλέ» για 10 χρόνια στην ΠΑΕ. Στην συνεδρίαση θα παραβρεθούν και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι κ.κ.: Μιχάλης Μπούσης, Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Άντζελο Παλυβός.

Οι τελευταίες εξελίξεις και οι σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν στην παραχώρηση θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης της συνεδρίασης ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται και συνέντευξη Τύπου για το θέμα….

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη:“Κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν απόψε (Δευτέρα 18/3, 8μμ) οι διοικήσεις Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις δυο πλευρές.

Η συνεδρίαση, θα είναι μια συνέχεια συζητήσεων που έχουν προηγηθεί, για την επίλυση ζητημάτων και εκκρεμοτήτων που υπάρχουν μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με βάση τα προβλεπόμενα, από τη νομοθεσία.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με χαρά, θα υποδεχθεί στο «σπίτι» του, τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το νέο ιδιοκτήτη της ομάδας μας, Μιχάλη Μπούση.

Αυτό θα συμβεί, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο κ. Μπούσης στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, να επισκεφθεί τον ιστορικό χώρο, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και να γνωρίσει ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες του, τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η ειλικρίνεια και το καλό κλίμα που έχει διαφανεί στις μέχρι σήμερα επαφές των δυο πλευρών, δείχνει ότι όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει και τα αιτήματα των δυο πλευρών, μπορούν να επιλυθούν”.

Αγωνία για Μιχόβεβιτς

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ευχάριστα ήταν τα νέα σε ότι αφορά τον Γιώργο Στρέζο αφού ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινή προπόνησης. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στον αριστερό έσω πλάγιο σύνδεσμο στο ματς με το Λεβαδειακό, έκανε θεραπεία και μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Θεραπεία έκανε και ο Αντίλ Ναμπί.

Ο Ανέστης Νάστος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Δημήτρης Κομεσίδης, Άγγελος Οικονόμου και ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τρίτη (19/3) στις 15:00 μετά το μεσημέρι, θα διεξαχθεί οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News