Τελευταίο χαρτί σωτηρίας για ΟΦΗ στη Ριζούπολη

ΟΦΗ
Τελευταίο χαρτί σωτηρίας για ΟΦΗ στη Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίποντο για οξυγόνο αναζητά σήμερα στις 16:00 (ΕΡΤ) η κρητική ομάδα

Στοπ στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής θέλει να βάλει σήμερα στις 16:00 (ΕΡΤ) ο ΟΦΗ, αντιμετωπίζοντας στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει φτάσει στην τελική ευθεία και πλέον τα περιθώρια είναι στενά. Το "τρίποντο" στη Ριζούπολη θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να πάρει... οξυγόνο ενόψει της συνέχειας και όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Πίστη και πάθος είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό της ομάδας αλλά δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Δεληγιαννίδη να μένει έξω λόγω προβλήματος στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Νάστος μετέχει στην αποστολή αλλά πριν το παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα ο Αντίλ Ναμπί, εκτός από τον τραυματισμό του, ταλαιπωρείται και από ίωση, ενώ δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ο τιμωρημένος Παπάζογλου και ο τραυματίας Ποτουρίδης. Επίσης, δεν υπολογίζεται για ένα ακόμη ματς ο Πάτρικ Βουό.

Η 19άδα του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Στρέζο, Μιχόγεβιτς, Μπράουν, Αργυρόπουλο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Νάστο, Παπαστεριανό, Σακόρ, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Οικονόμου, Ντίνα, Βαζ, Φερέιρα, Νέιρα, Γιακουμάκη, Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News