Υποδοχή από Μπούση, Σαμαρά και οπαδούς στην αποστολή

ΟΦΗ
Υποδοχή από Μπούση, Σαμαρά και οπαδούς στην αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλίμα συσπείρωσης υπάρχει στον ΟΦΗ με τη διοίκηση αλλά και τους οπαδούς να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ.

Η αποστολή του ΟΦΗ έφτασε στην Αθήνα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο ξενοδοχείο περίμεναν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μιχάλης Μπούσης και ο κ. Γιάννης Σαμαράς. Χαιρέτησαν όλα τα μέλη της αποστολής και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το αυριανό ματς. Θέλησαν να τους δείξουν ότι είναι δίπλα τους και ότι όλοι μαζί είναι μια οικογένεια.

Στην πρωτεύουσα για το ματς, εκτός από τους κ.κ. Μπούση, Γιάννη Σαμαρά, βρίσκονται και οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Επίσης το βράδυ, αντιπροσωπεία οπαδών του συνδέσμου του ΟΦΗ στην Αθήνα, βρέθηκε στο ξενοδοχείο και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές πριν το δείπνο. Μεταξύ άλλων τους είπαν: "Είμαστε δίπλα σας. Και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα. Δε μας νοιάζει αν νικάτε ή αν χάνετε. Θέλουμε να προσπαθείτε και να σέβεστε το σήμα της ομάδας μας. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα μαζί σας. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας. Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα σας χειροκροτήσουμε. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Αύριο δώστε τα όλα. Δώστε ό, τι έχετε μέσα στο γήπεδο κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στους οπαδούς από την πλευρά των ποδοσφαιριστών: "Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Για μας είναι πολύ σημαντικό που τώρα, στα δύσκολα σας έχουμε δίπλα μας. Όλοι όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας."

Οι οπαδοί της ομάδας μίλησαν και με τους κυρίους Μπούση και Σαμαρά. Ουσιαστικά το μήνυμα που τους μετέφεραν είναι ότι δεν θα πρέπει να ακούν κανέναν και να συνεχίσουν το πλάνο τους. Ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είτε είναι στην Κρήτη, είτε στην Αθήνα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, θα τους στηρίξει μέχρι τέλους. Ακούστηκε η ατάκα: "Όσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Θα είμαστε όλοι μαζί σας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News