«Ποτέ δεν θα παρευρεθούμε ως μάρτυρες κατά του ΟΦΗ»

ΟΦΗ
«Ποτέ δεν θα παρευρεθούμε ως μάρτυρες κατά του ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκαθαρίζουν τη θέση τους οι Γιώργος Αλετράς, Μανόλης Γουρνιεζάκη και Κώστας Ζερβάκης

Η δικαστική διαμάχη εταιρείας για εργασίες στο ΒΑΚ με την ΠΑΕ ΟΦΗ ενέπλεξε τα ονόματα του πρώην προέδρου Γιώργου Αλετρά και των μελών Μανόλη Γουρνιεζάκη και Κώστα Ζερβάκη. Όμως με κοινή τους επιστολή οι τρεις πρώην παράγοντες της ομάδας ξεκαθάρισαν τη θέση τους, ανέλυσαν τα γεγονότα και τόνισαν ότι «ποτέ δεν θα παρευρεθούμε ως μάρτυρες κατά του ΟΦΗ». Η επιστολή τους αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Ομιλίτες, με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από ΜΜΕ, ότι είμαστε μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ και της εταιρείας Μ&Μ Έργα Πρασίνου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι:

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για μια σειρά άλλων θεμάτων, αρμόδιος ήταν ο τότε εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος είχε αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έως και την τυπική μας αποχώρηση στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Γύρω στα τέλη Νοεμβρίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μ&Μ κ. Μαλλιωτάκης επικοινώνησε μαζί μας, κάνοντας το ερώτημα αν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις εργασίες που έχει κάνει στο γήπεδό μας και στο ΒΑΚ. Η απάντησή μας ήταν θετική. Ποιός άλλωστε μπορεί να το αρνηθεί.

ΟΜΩΣ, ποτέ δεν δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παρευρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα.

Με εκτίμηση,

Αλετράς Γιώργος

Γουρνιεζάκης Μανόλης

Ζερβάκης Κώστας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News