Αμέριστη συμπαράσταση από τη Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Αμέριστη συμπαράσταση από τη Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την συμπαράστασή της και την πίστη για δικαίωση του ΟΦΗ εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για την ποινή που επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ στον ΟΦΗ. Μια ποινή που αμαυρώνει το όνομα της ιστορικής ΠΑΕ της Κρήτης και ακυρώνει όλη την φετινή αγωνιστική της προσπάθεια.

Από τα δεδομένα της δικογραφίας και τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προκύπτει ότι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαν καμία εμπλοκή σε όσα καταμαρτυρούνται. Ενώ και οι σχετικές “αποδείξεις” δεν ενοχοποιούν κατά κανένα τρόπο την ΠΑΕ και την αγωνιστική της συμπεριφορά.

Η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον ΟΦΗ και στις προσπάθειες που κάνει για την αναίρεση της συγκεκριμένης άδικης απόφασης. Το ιστορικό σωματείο της Κρήτης ήταν πάντα σύμβολο του “Ευ αγωνίζεσθε” και φορέας αθλητικού ήθους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δικαιωθεί!

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή

Ο Γραμματέας

Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News