Γιάννης Σαμαράς: «Θα το πάμε μέχρι τέλους για την αλήθεια»

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Σαμαράς: «Θα το πάμε μέχρι τέλους για την αλήθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ μίλησε για την πρωτόδικη ποινή και την άφιξη Μπούση

Μέχρι τέλους θα κάνει την προσπάθεια για δικαίωση ο ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Γιάννης Σαμαράς.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι όλοι θέλουν να βγει η αλήθεια, ενώ πρόσθεσε ότι μέσα στην εβδομάδα είναι προγραμματισμένη και άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση.

Αρχικά επισήμανε στον Real FM: «Είναι δύσκολο, γιατί όλοι μας πρεσβεύουμε κάτι διαφορετικό. Ήρθαμε τον Οκτώβριο να κάνουμε πράγματα και να φύγουμε από αυτό που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτό δουλεύουμε και στα παιδιά, στην ομάδα, στη φιλοσοφία μας και γενικά σαν άνθρωποι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, η αλλαγή νοοτροπίας, αλλά θέλαμε να το προσπαθήσουμε».

Για την πρωτόδικη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας: «Αν είναι αλήθεια, γιατί έχω διαβάσει όλη τη δικογραφία. Εμείς είμαστε με την αλήθεια. Να πάμε στην επόμενη κατηγορία, να πληρώσει η ομάδα και να μάθει μέσα από τα λάθη. Για μας είναι η αλήθεια. Κάνουμε την έφεση όμως γιατί θέλουμε να το πάμε μέχρι τέλους. Δεν έχουμε πρόβλημα με την αλήθεια, δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε. Έχει πέσει πάνω μας. Έχουμε κάνει μια επένδυση εδώ και θα το πάρουμε πάνω μας. Θα δούμε πως θα πάει μέχρι τέλους. Δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το σωστό».

Για το ενδεχόμενο να επηρεαστεί το πρότζεκτ της διοίκησης από την έκβαση της υπόθεσης: «Αυτό θα δείξει μέχρι τέλος της σεζόν. Σίγουρα θέλουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που έχουμε πει. Από κει και πέρα, όταν θα έρθει ο Μιχάλης Μπούσης, που έρχεται μεθαύριο, θα μιλήσουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Θα πάρουμε το χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Παλεύουμε εσωτερικά στο αγωνιστικό για να μείνουμε στην κατηγορία. Όταν δημιουργείται αυτό και σου λέει υποβιβασμός, είναι τελείως έξω από το αθλητικό κομμάτι. Πρέπει να υπάρχει ένα διάστημα που θα τελειώσει αυτό, δε μπορεί να περάσει ένας χρόνος. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμε. Να κάνουμε μεταγραφές, να χτίσουμε, να δούμε την επόμενη μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να βγει η αλήθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News