Θερμές ευχαριστίες σε Παπαδάκη από την ΕΠΣΗ

ΟΦΗ
Θερμές ευχαριστίες σε Παπαδάκη από την ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση της Ένωσης για την ετήσια γιορτή που έγινε το βράδυ της Δευτέρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΗ για την ετήσια γιορτή, με θερμές ευχαριστίες για τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης Αντώνη Παπαδάκη και την εταιρεία PWM MEDICAL, που συνέβαλε ώστε όλα τα σωματεία, οι διαιτητές και οι παρατηρητές δωρεάν να δώσουν βροντερό παρών:

«Παρουσία των σωματείων, των διαιτητών και των παρατηρητών, προσκεκλημένων και τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Κέντρο Αναδρομές η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΗ.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη και την εταιρεία PWM MEDICAL για την χορηγία της εκδήλωσης. Ο κ. Παπαδάκης ως μέγας χορηγός απέδειξε για άλλη μια φορά την στήριξή του στην ΕΠΣΗ και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε στην ομιλία του και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Τζώρτζογλου. Θερμές ευχαριστίες και στον χορηγό της ΕΠΣΗ κ. Βασίλη Ζηδιανάκη και στα αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» για την υποστήριξή τους.

Η ΕΠΣΗ ευχαριστεί ακόμα όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και στους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή. Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης με τους κ.κ. Νίκο Συριγωνάκη και Νίκο Ξυλούρη από την Περιφέρεια. Οι πρόέδροι των ΕΠΣ Χανίων κ. Κωνσταντινίδης, Λασιθίου κ. Λουτσέτης, Ρεθύμνου κ. Δασκαλομαρκάκης με αντιπροσωπείες των Ενώσεων, δείχνοντας ότι το κρητικό ποδόσφαιρο είναι ενωμένο. Ο δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιάννης Κουράκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιώργος Σισαμάκης. Οι εκπρόσωποι των βουλευτών Ηρακλείου κ. Δημήτρης Κουτεντάκης του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και κ. Μανόλης Μπριτζολάκης του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News