Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Λάρισα στις 15:00 για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Λάρισα στις 15:00 για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άπαντες ευελπιστούν ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία στη μάχη της σωτηρίας…

Έχοντας συμπληρωθεί 1,5 μήνας από την τελευταία νίκη του ΟΦΗ, αυτή επί του Παναιτωλικού στις 20 Ιανουαρίου, ο κλοιός έχει στενέψει και αναζητείται σωσίβιο σωτηρίας.

Το σημερινό παιχνίδι στις 15:00 στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο την Λάρισα αποτελεί… τελικό των τελικών, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα σπρώξει την κρητική ομάδα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Άπαντες ευελπιστούν ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία στη μάχη της σωτηρίας, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που έχει ανάλογο στόχο. Μάλιστα έντονη κινητικότητα υπάρχει και στις τάξεις των οπαδών, γνωρίζοντας ότι ο ΟΦΗ παίζει σήμερα ίσως και το τελευταίο του χαρτί…

Βέρα και Ίσις υπολογίζουν τους Ναμπί, Γιακουμάκη αλλά και τον Σακόρ, που ευτυχώς πέρασε αναίμακτα τον τραυματισμό της περασμένης Πέμπτης που αρχικά φάνηκε πολύ σοβαρός. Όλοι τους συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης και έτσι μπήκαν στην αποστολή.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Κυριακίδης μένει εκτός λόγω ίωσης ενώ αναμενόμενες είναι οι απουσίες των Βουό και Παπαστεριανού, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ αποτελείται από τους: Στρέζος, Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Οικονόμου, Κοροβέσης, Ντίνας, Δεληγιαννίδης, Βαζ, Νέιρα, Σόουζα, Νάστος, Πέρσον, Ναμπί, Σακόρ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News