ΟΦΗ

Γιαννούλης: "Χρειάζεται προσωπικός εγωισμός"

Ο ακραίος αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για τον τελικό της Κυριακής με την ΑΕΛ

Ο τελικός των τελικών είναι για τον ΟΦΗ η αναμέτρηση της Κυριακής με την Λάρισα, όπου κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα σπρώξει την κρητική ομάδα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης, ο ακραίος αμυντικός Κώστας Γιαννούλης μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ και αναφέρθηκε στον «προσωπικό εγωισμό» που πρέπει κάθε παίκτης να διαθέτει για τέτοια παιχνίδια. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Τα λόγια είναι περιττά. Πολύ μιλήσαμε. Φτάνει. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Έχω περάσει από δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει προσωπικό εγωισμό για να πάρουμε αυτά τα ματς. Αυτό είναι το πρώτο και μετά ακολουθεί το τακτικό κομμάτι, τι μας λέει ο προπονητής και τι μπορούμε να κάνουμε. Αν έχουμε προσωπικό εγωισμό και κάνουμε ό, τι μας λέει ο προπονητής δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Εντός έδρας είναι σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα και να μη δεχθούμε γκολ. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάμε καλά και θα φτάσουμε στη νίκη που τη θέλουμε τόσο πολύ".

Ο Κώστας Γιαννούλης πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να αφήσουν να τους κυριεύσει το άγχος: "Σε κάθε αγωνιστική υπάρχει άγχος. Από την πρώτη αγωνιστική όταν είσαι στο ποδόσφαιρο ζεις μέσα στο άγχος. Κάθε Κυριακή δίνεις εξετάσεις και δεν πρέπει να σταθούμε στο άγχος. Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ, εμείς πρέπει να την ανεβάσουμε πιο ψηλά, άρα δεν πρέπει να αφήσουμε να μας κυριεύσει το άγχος".

Σχόλια