Έφυγε από τη ζωή ο Βύρων Ανδρεαδάκης

ΟΦΗ
Έφυγε από τη ζωή ο Βύρων Ανδρεαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την εποχή Γκέραρντ στον ΟΦΗ...

Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που υπηρέτησε επί σειρά ετών την ομάδα του ΟΦΗ στην εποχή του Ευγένειου Γκέραρντ. Ο λόγος για τον Βύρωνα Ανδρεαδάκη που αναπαύθηκε σε ηλικία 82 ετών.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός που άφησε την δική του σφραγίδα στη χρυσή εποχή της ομάδας αφού ακούραστα και διακριτικά συνέβαλε στην εύρυθμη και επιτυχημένη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η νεκρώσιμος ακολουθεί θα τελεστεί αύριο στις 11:00 το πρωί στο Ιερό Ναό της Παναγίτσας, στο Μασταμπά ενώ η ταφή της σορού θα γίνει στο Πετροκέφαλο.

Στη φωτογραφία του 1984 διακρίνονται από αριστερά Σαρχιανάκης, Μυριοκεφαλίτάκης, Ανδρεαδάκης, Δημητρίου. Ο Βύρων Ανδρεαδάκης είχε θέση Διευθύνοντα Συμβούλου στο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Γιάννη Παπαματθαιάκη. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Βύρωνα Ανδρεαδάκη εξέδωσε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

«Θλίψη προκαλεί σε όλους μας, ο θάνατος του Βύρωνα Ανδρεαδάκη.

Ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, που χαρακτηριζόταν για το ήθος και την ισχυρή του προσωπικότητα. Το όνομά του ταυτίστηκε με τα ενδοξότερα χρόνια της ιστορίας του αγαπημένου του Ο.Φ.Η., για τον οποίο ενδιαφερόταν μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή της πολιτικής μου πορείας και η βοήθειά του στο ξεκίνημα της, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Βύρωνα Ανδρεαδάκη, για τον χαμό του.

Εφυγε ένας μεγάλος φίλος του ΟΦΗ, με αγάπη για τον σύλλογο, τον οποίο και υπηρέτησε από το πόστο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μασταμπά.

Η σορός του θα βρίσκεται στο Ναό, από τις 10.00 το πρωί.

Η ταφή θα γίνει στο Πετροκέφαλο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News