Βέρα: «Θέλουμε νίκες εντός έδρας»

Ποδόσφαιρο
Βέρα: «Θέλουμε νίκες εντός έδρας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χιλιανός προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τη συνέχεια της προσπάθειας

Ο Χάιμε Βέρα έστρεψε το ενδιαφέρον στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται, αφού δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στις «μάχες» της έδρας, που θεωρεί ότι θα κρίνουν την παραμονή.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την απόδοση και τη νίκη του. Δεχθήκαμε πέντε γκολ, είναι κρίμα για μας. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα παιχνίδια που έρχονται και ειδικά μέσα στην έδρα μας, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι Κρητικοί έπαιξαν ανοιχτά στο «Καραϊσκάκη» επισήμανε: «Εμείς δουλεύουμε για να παίξουμε με αυτό τον τρόπο. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν ξέρω αν είναι καλό να παίξουμε πιο κλειστά, αλλά εμένα δε μου αρέσει. Προτιμώ να πάμε μπροστά. Είναι δύσκολο γιατί είμαστε εδώ περίπου 20 μέρες, όμως αυτό δουλεύουμε. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αυτό θα ακολουθήσουμε, όπως τα πρώτα 15 λεπτά του σημερινού αγώνα και το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Λαμία. Θα δούμε στο τέλος αν είμαστε λάθος, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Αν δεχθούμε 10 γκολ, εμείς θα βάλουμε 7. Όταν με πήραν τηλέφωνο να έρθω από τη Χιλή, συζητήσαμε για όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News