Think Positive - Μονόδρομος να κάνουν ότι καλύτερο…

Απόψεις
Think Positive - Μονόδρομος να κάνουν ότι καλύτερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπομονή. Το παιγνίδι συνεχίζεται… Μπορεί να του βγει από την καλή ότι του γύρισε την πλάτη στο πρώτο μέρος με τη Λαμία.

Δεν είναι μόνο η θέση σωτηρίας, είναι και η θέση των μπαράζ, που έχει… ειδικότητα ο Γιάννης Σαμαράς. Ο δείκτης θα δείξει στα παιγνίδια που έπονται άμεσα με τον Ολυμπιακό ή αν προτιμάτε μετά τον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ αν έχει σπάσει ως τώρα κάθε ιστό με τη στατιστική ή βαθμολογική λογική, δεν παύει να είναι ΟΦΗ. Επαφίονται πλέον στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και στον «εγωισμό» των ποδοσφαιριστών. Να το πάρουν πάνω τους κι ότι καλό μπορεί να βγει… Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη συνέχεια της μάχης. “Think Positive”!

Το μέλλον βγαίνει απ’ το παρόν…

-Οι διαιτητές του Ηρακλείου έφεραν μαζί τους από τη Θύρα 6 καλό κάρμα για τη διαιτησία του αγώνα του ΟΦΗ με τη Λαμία. Για το αποτέλεσμα όμως του αγώνα, ουδεμία ευθύνη έχουν. Ωραία η πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Διαιτησίας της.

-Προχωρά η δημιουργία της Super League 2. Σύμφωνα με τη «Live Sport» την Παρασκευή θα εισαχθεί προς συζήτηση στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο στο οποίο θα συμπεριληφθεί η διάταξη που την προβλέπει κόντρα στα σενάρια περί 16 ομάδων του χρόνου στη Super League.

-Αν δεν το έκανε η κρατική τηλεόραση, ποιος άλλος; Μιλάμε για τα ποσά που διαθέτει η ΕΡΤ για να δείχνει τα επόμενα δύο χρόνια αγώνες στίβου, κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, μπάσκετ γυναικών και εθνικών ομάδων τένις, βόλεϊ για το αθλητικό της κανάλι. Μπορεί να μην έχουν την τηλεθέαση που αντιστοιχεί, αλλά αξίζουν της στήριξης.

-Πάντα έχει την τιμητική του για την «αιμοδοσία» του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου ο Αντώνης Παπαδάκης. Και μέγας χορηγός στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ και μέγας ο αποκριάτικος χορός της Δαμάστας του, λίγες βραδιές μετά, στις 8 Μαρτίου με τον Λευτέρη Πανταζή, αφιερωμένος στις γυναίκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News