Η… παγωμάρα στο «Γεντί Κουλέ» και οι αντιδράσεις μετά την ήττα του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η… παγωμάρα στο «Γεντί Κουλέ» και οι αντιδράσεις μετά την ήττα του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» έφερε... παγωμάρα και αντιδράσεις από μερίδα των φιλάθλων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τη Λαμία, υπήρχαν κάποια χειροκροτήματα στήριξης προς τους παίκτες, αλλά και αποδοκιμασίες ως ένα βαθμό. Τόσο... μπερδεμένα ήταν τα συναισθήματα, αφού από την εξαιρετική απόδοση και προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου φτάσαμε στην “κατάρρευση” του δεύτερου.

Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με κατεβασμένα κεφάλια, μη μπορώντας και οι ίδιοι να πιστέψουν πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Μικρής έκτασης ένταση υπήρξε και έξω από τα αποδυτήρια με τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν κάποιοι φίλαθλοι προσπάθησαν να πλησιάσουν και τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν. Κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών δε συνέβη το παραμικρό, ενώ υπήρχαν κάποιες φραστικές αποδοκιμασίες.

Παρά την απογοήτευση και τον προβληματισμό που υπήρχε εντός των αποδυτηρίων, οι άνθρωποι της διοίκησης προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς συζήτησε αρκετή ώρα έξω από το «Γεντί Κουλέ» με τους φιλάθλους που ήταν στο σημείο. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να βγάζει «υγεία» σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει να κάνει βήματα μπροστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News