Βέρα: «Δύσκολη η θέση μας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε με πίστη»

Ποδόσφαιρο
Βέρα: «Δύσκολη η θέση μας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε με πίστη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάιμε Βέρα ήταν απογοητευμένος μετά το χθεσινό παιχνίδι, όμως τόνισε ότι χρειάζεται πίστη και δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε αρχικά: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την ήττα. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως θέλουμε, όμως δυστυχώς μας έλειψε το γκολ. Αν είχαμε βάλει ένα ή δύο γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν έχει πέσει καμία ομάδα. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες και θα συνεχίσουμε τη δουλειά ως το τέλος».

Για τις πολλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν, ανέφερε: «Μόνο με δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα. Επίσης, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ότι μπορούμε να πετύχουμε γκολ».

Ο Χιλιανός προπονητής τόνισε ερωτηθείς για τη συνέχεια: «Πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δε σταματάμε εδώ. Έχουμε πίστη σε αυτά που κάνουμε εμείς και πιστεύουμε στους παίκτες. Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά όλοι μαζί. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, εντός και εκτός έδρας».

Τέλος, για την πικρία των φιλάθλων τόνισε ότι μια νίκη θα ήταν αρκετή να αλλάξει το κλίμα: «Όταν η ομάδα χάνει, ο κόσμος θα φύγει στεναχωρημένος, είναι λογικό. Θεωρώ ότι χρειάζεται μια νίκη για να έχουμε μεγαλύτερη πίστη. Τόσο η ομάδα, όσοι και οι φίλαθλοί μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News