Μόνο νίκη στο σημερινό... τελικό με Λαμία ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μόνο νίκη στο σημερινό... τελικό με Λαμία ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:30 ξεκινάει το παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" και όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου...

Έφτασε η ώρα για τον πιο κρίσιμο φετινό αγώνα του ΟΦΗ, μέχρι φυσικά τον επόμενο. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα (19:30, Novasports 1) τη Λαμία και η κατάκτηση της νίκης είναι... μονόδρομος.

Πρόκειται για έναν αγώνα με χαρακτήρα... τελικού, όπως και αυτοί που θα ακολουθήσουν στο "Γεντί Κουλέ" με ομάδες που έχουν επίσης τον στόχο της παραμονής.

Στο "στρατόπεδο" των Κρητικών είναι "οπλισμένοι" με αποφασιστικότητα και πάθος, ενώ όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου.

Τα προβλήματα δε λείπουν, όμως σε παιχνίδια "ειδικών καταστάσεων" όποιος κι αν αγωνιστεί προσπαθεί για το καλύτερο. Τα αποτελέσματα σε γενικές γραμμές ήταν ευνοϊκά, καθώς Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκαν, ενώ Πανιώνιος και Λάρισα δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με ένα ακόμη σοβαρό απρόοπτο. Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποχώρησε από το κανονικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, και η παρουσία του θα κριθεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα, καθώς συμπεριελήφθη στην αρχική 20άδα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του και όλα θα κριθούν στη σημερινή αξιολόγηση από ιατρικό και τεχνικό επιτελείο.

Από 'κει και πέρα, εκτός είναι οι τραυματίες Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Βουό, Οικονόμου, Δερμιτζάκης και Παπαστεριανός, όπως και ο τιμωρημένος Νάστος.

Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλης, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκης και Πέρσον.

Ο Χάιμε Βέρα έκανε αρκετές δοκιμές όλη την εβδομάδα και ενδεχομένως το αρχικό σχήμα να καθοριστεί από την παρουσία ή όχι του Γιακουμάκη. Αν ο Ηρακλειώτης στράικερ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Πέρσον αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει το "σενάριο" να δούμε "φουνταριστό" τον Φερέιρα.

Επίσης, μία θέση φαίνεται να "παίζει" στο δεξί άκρο της άμυνας ανάμεσα σε Δεληγιαννίδη και Μπράουν, όπως και στη μεσαία γραμμή, όπου ένας εκ των Σακόρ και Κυριακίδη θα πλαισιώσει τον Μεγιάδο.

Τέλος στη σημερινή αναμέτρηση οι φίλοι του ΟΦΗ αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών". Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε το σύνθημα και θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη, δίνοντας ώθηση στην ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News