Η δύναμη της έδρας μιλά πολύ δυνατά

Απόψεις
Η δύναμη της έδρας μιλά πολύ δυνατά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νίκη ανοίγει το δρόμο που οδηγεί στην παραμονή. Ο ΟΦΗ το ξέρει και σε αυτό τον πρώτο κρίσιμο «τελικό» με τη Λαμία, αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, έχοντας δυναμικά τον κόσμο στο πλευρό του, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, όπως είναι η Λαμία.

 «Όλοι είμαστε μαζί για να σώσουμε την ομάδα...», όπως το λέει και το βιώνει ο Αλεσάντρο Ίσις. Το «μια γροθιά» ίσχυε πάντα και στους υψηλούς και στους άλλους στόχους του ΟΦΗ και είχε συντριπτική επιτυχία... Ο ΟΦΗ επιπλέον έχει το αβαντάζ του 1-1 μέσα στη Λαμία στον πρώτο γύρο, το οποίο και θα υπερασπιστεί.

 -Η μόνη λέξη που ταιριάζει απόλυτα αυτή τη Δευτέρα στον ΟΦΗ είναι η νίκη. Μοναδικό ζητούμενο από τους παίκτες των Βέρα- Ίσις, μοναδικό ποθούμενο από τους φιλάθλους που θα κατακλύσουν τις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ», με όλη τη θετική τους ενέργεια να χαρακτηρίζει την παράσταση!

- Οι αριθμοί στον βαθμολογικό πίνακα απαιτούν ενίσχυση τώρα που ο πόλεμος μαίνεται γύρο από τη ζώνη διαβάθμισης της Σούπερ Λίγκα. Στο μυαλό, στην καρδιά και στη ψυχή όλων στον ΟΦΗ, η ικανοποίηση έρχεται αποκλειστικά με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

- Είναι και η ίδια η χαρά της νίκης που την αξίζουν ομάδα και κόσμος, αφού είναι αταίριαστο για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, να έχει πανηγυρίσει σε δέκα παιγνίδι πρωταθλήματος , μόνο τρεις φορές. Σήμερα ο νίκες θα γίνουν τέσσερις! (3 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες έχει ως τώρα ως γηπεδούχος ο ΟΦΗ)

-Ο Παναθηναϊκός σκέπασε τον Αστέρα, ο Ατρόμητος ήπιε όλο το νερό του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, Λάρισα και Ξάνθη πρόσθεσαν από έναν πόντο, με την ΑΕΛ να κλαίει για τους δυο πόντους που έχασε, αλλά ο Λεβαδειακός του Καραγεωργίου και του Κομπότη, πρόσθεσε τρίποντο στην ομάδα του Δέλλα και απειλεί από κάτω. Και… πόντος για Πανιώνιο στην έδρα του Άρη.

- Το παιγνίδι της παραμονής γίνεται κάθε αγωνιστική και πιο δυνατό, ανάμεσα σε πολλούς ανταγωνιστές…

 Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ "ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ"

Σπάνια σκοράρει εκτός έδρας η Λαμία

Ο ΟΦΗ θα σπάσει στο "Γεντί Κουλέ" την παράδοση που κρατάει η Λαμία να μην χάνει στο Ηράκλειο, σε ένα χρονικό μόλις επτά αναμετρήσεων των δύο ομάδων που έχουν καταγραφεί από το 1995. ΤΟ 2016-17 με όλους τους "προωθητήρες" μαζί της στη Football League όταν κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, είχε νικήσει με σκορ 2-1 και αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ υποδεχόταν τη σημερινή του αντίπαλο.

Η Λαμία ενώ δεν έχει καλούς δείκτες συγκομιδής εκτός έδρας, έχει κερδίσει πόντους από ανταγωνιστικά παιγνίδια. Έχει νικήσει στη Λάρισα (1-2), έχει αποσπάσει βαθμό στα Γιάννινα (0-0) και δυο ισοπαλίες ακόμη με Παναιτωλικό (2-2) και Ξάνθη (0-0). Στα έξι τελευταία ματς μακριά από την έδρα της η Λαμία δεν έχει πετύχει κανένα γκολ.--Πληρώνει καλά η νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας, καθώς η απόδοση του «άσσου» είναι 2.10 με πτωτική τάση… (3.10 η ισοπαλία, 4.10 το διπλό). Ο ΟΦΗ έχει αποστολή υψίστης σημασίας.

-Ας τους να καταναλώνονται σε ανακοινώσεις. Εκ παραδόσεως έχουν το μικρόβιο μέσα τους.

- Η Ξάνθη το έχει το δίκιο της σχολιάζοντας πως «οι ξένοι διαιτητές μας μάραναν…» όταν «…επιτρέπουμε να διεξάγεται ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιρικός αγώνας ακόμη και “10ου τοπικού” στο γήπεδο AEL FC Arena…». Και να ήταν μόνο αυτό!

-Στις 19 του μηνός, λέγεται ότι θα καταθέσει το αθλητικό νομοσχέδιο οκ. Βασιλειάδης, αλλά άνευ αναδιάρθρωσης.

-Ήττα-σοκ με 2-1 μέσα στη Μαδρίτη και με ανατροπή, για τη Ρεάλ από την Τζιρόνα... παραδίδοντας, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, την Laliga στη Μπαρτσελόνα.

-«Βλέπουμε» τον Παναθηναϊκό στο επόμενο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στα «Δύο Αοράκια», μετά τη χτεσινή παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον χτεσινό τελικό και το “hospitality” των μπασκετανθρώπων της πόλης. Για να τελειώνει κι αυτή η καραμέλα ότι είναι… του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός καλείται τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά την τελευταία στιγμή δεν λέει το ναι ο ιδιοκτήτης του!

-Όπως γίνεται γνωστό η εκπαίδευση στο VAR, θα χτυπήσει πράσινο από τα τέλη Μαρτίου και θα πατάει γκάζια σε τέσσερα πενθήμερα με προσημειωτή για τους διαιτητές. Γράφεται ότι οι δοκιμές αυτές θα γίνονται σε φιλικά ματς νέων και γυναικών...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News