Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΟΦΗ με Γιακουμάκη ενόψει Λαμίας

Ποδόσφαιρο
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΟΦΗ με Γιακουμάκη ενόψει Λαμίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα σοβαρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή (19:30) αναμέτρηση με τη Λαμία στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποχώρησε από το κανονικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και η παρουσία του θα κριθεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα (συμπεριελήφθη στην αρχική 20αδα).

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του, αν και όλα θα κριθούν στην αυριανή αξιολόγηση από ιατρικό και τεχνικό επιτελείο.

Εκτός είναι οι τραυματίες Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Βουό, Οικονόμου, Δερμιτζάκης και Παπαστεριανός, όπως και ο τιμωρημένος Νάστος.

Στην 20αδα του Χάιμε Βέρα δεν συμπεριλαμβάνονται για λόγους τακτικής οι Κομεσίδης και Σάσι, ενώ μετά από καιρό επιστρέφει στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο έμπειρος μπακ δεν ήταν στα πλάνα το προηγούμενο διάστημα, όμως με την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα.   

Στην 20μελη αποστολή μετέχουν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλης, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκης και Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News