Ίσις: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

Ποδόσφαιρο
Ίσις: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλεχάντρο Ίσις έδωσε σύνθημα νίκης για το αυριανό παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ».

Ο άμεσος συνεργάτης του Χάιμε Βέρα, στάθηκε στη μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα.

Ο 55χρονος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: «Οπωσδήποτε θέλουμε να νικήσουμε. Τα παιδιά έχουν προπονηθεί με όρεξη και πιστεύω ότι στο μυαλό μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, γιατί όλοι είμαστε μαζί για να σώσουμε την ομάδα. Πάντα είναι ευχάριστο να παίζεις μπροστά στον κόσμο, αλλά οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι απέναντί μας βρίσκεται μια πολύ δύσκολη ομάδα, γι' αυτό πρέπει να μπούμε με πολλή όρεξη για να παίξουμε αυτό το ματς».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που προηγήθηκε ανέφερε:  «Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι ειδικά στο α' ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά. Μέχρι το 38ο λεπτό η ομάδα ήταν πάρα πολύ σωστή. Κάναμε αυτά που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Δυστυχώς χαλαρώσαμε στα τελευταία λεπτά, δεχθήκαμε το γκολ και μετά έγινε πιο δύσκολο. Στο β' ημίχρονο η ομάδα έκανε και πάλι την προσπάθεια να πάρει την ισοπαλία, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι όμως σίγουρα ευχάριστο να βλέπεις ότι τα παιδιά βγάζουν στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση και επίσης βγάζουν αυτή την όρεξη μέσα στο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News