Ντέρμπι ανόδου στο Ρέθυμνο για τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Ντέρμπι ανόδου στο Ρέθυμνο για τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφόσον ο ΟΦΗ αναδειχθεί νικητής, γίνεται πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην Α' Εθνική

Το κρητικό ντέρμπι κορυφής, μεταξύ του ΟΦΗ και του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου, που θα γίνει την Κυριακή (17/2, 3μμ) στο γήπεδο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο, συγκεντρώνει τα βλέμματα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών. ΟΦΗ και Αστέρας ισοβαθμούν στην πρώτη θέση (18 βαθμούς), με τον ΟΦΗ, όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι θεωρείται πολύ σημαντικό για το στόχο της ανόδου στην Α’ Εθνική, καθώς αν ο ΟΦΗ αναδειχθεί νικητής, γίνεται πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Όπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο προπονητής της γυναικεία ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Δημήτρης Χωματάς «με νίκη εξασφαλίζουμε σε ένα μεγάλο ποσοστό την άνοδο στην Α’ Εθνική. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο που έχουμε θέσει».

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είναι μέχρι σήμερα αήττητος στο πρωτάθλημα με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες!

*Τρείς αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, γεννημένες το 2005, βρίσκονται στην προεπιλογή για την Εθνική ομάδα Κορασίδων. Η συγκέντρωση των αθλητριών θα γίνει το Σάββατο (16/2) στις 10.30μμ στο γήπεδο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο. Οι τρείς αθλήτριες του ΟΦΗ είναι οι Αγγελική Κουκουλάκη, Μαρία Αρχαύλη, Ροδάνθη Αεράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News