Το κλειδί είναι πάνω στην πόρτα

Απόψεις
Το κλειδί είναι πάνω στην πόρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βέρα ζητά το απόλυτο στο «Γεντί Κουλέ» για να σώσει ο ΟΦΗ την παρτίδα και δεν έχει άδικο. Οι αντίπαλοι στα πέντε αυτά ματς, είναι ανταγωνιστές με τα όλα τους. Η νίκη θα μετράει κάθε φορά διπλά. Η ισοβαθμία επίσης είναι ζητούμενο στις μάχες παραμονής. Αρχή με τη Λαμία (στις 18 τρέχοντος). Μάρτιο με Λάρισα (10) και Λεβαδειακό (17). Απρίλιο με ΠΑΣ Γιάννινα (6) και Αστέρα Τρίπολης (21). Η θεωρητική αναγωγή αυτών των αγώνων μπορεί να φτάσει τον ΟΦΗ στους 32 βαθμούς. Εκτός έδρας ο ΟΦΗ έχει Ολυμπιακό (25/2), Απόλλων Σμύρνης (10/3), Άρη (31.3), Παναθηναϊκό (14/4) και Ατρόμητο (5/5). Είναι ευνόητο από την θέα του προγράμματος ότι το μεγάλο κλειδί είναι αυτό που θέλει να επιτύχει ο Χιλιανός προπονητής, οπωσδήποτε μάλιστα από τη μάχη της ερχόμενης Δευτέρας, που προσμετράται ως πρώτος και μέγας τελικός, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει στη μικρή τους ιστορία.

ΣΤΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ ΓΙΑ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΙΣ

«Αποστολή νίκης του ΟΦΗ με Λαμία»!

Τα μέσα ενημέρωσης της Χιλής παρακολουθούν πολύ στενά την δράση του Χάιμε Βέρα και του Αλεσάντρο Ίσις στον πάγκο του ΟΦΗ και δείχνουν να περιμένουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Το ίδιο και οι "φίλοι" τους που το εκφράζουν στα social media. Είναι μάλιστα καλά ενημερωμένοι για τη σημασία που έχει το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία στο "Γεντί Κουλέ", ξέροντας πόσο απαραίτητη είναι η νίκη για τον ΟΦΗ. Το αθλητικό σάιτ της Χιλής, «Eldeportivo» μάλιστα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, σαν να δίνει και σύνθημα νίκης για το ερχόμενο ματς: "Είναι μια αποστολή για να ξεφύγει ο ΟΦΗ από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται".

-Τα αποτελέσματα της Δευτέρας, θα ήταν ασορτί στους υπολογισμούς του ΟΦΗ, αν η Λάρισα δεν έφτανε στην ισοφάριση από το 2-0). Η νίκη του Άρη στην Τρίπολη, απλά κράτησε χαμηλά τον Αστέρα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κάνει «κοιλιά».

- Οι επισφαλείς θέσεις στην ζώνη διαβάθμισης είναι αρκετές. Πανιώνιος,  Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Λάρισα 1964, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, ακούνε καμπανάκια.

- Η Λαμία, έχει μία νίκη εκτός έδρας (1-2 στη Λάρισα) και τρεις ισοπαλίες (Παναιτωλικός 2-2, ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 και Ξάνθη 0-0). Τώρα γιατί ο Χάβος επέλεξε το ματς με τον ΟΦΗ να εκτίσουν τις ποινές τους Μπαράλες και Βάντερσον, θα το δείξει …η αυτοψία!

-Προσοχή όμως γιατί είναι συνολικά η πέμπτη καλύτερη του πίνακα στη συγκομιδή βαθμών στους τελευταίους πέντε αγώνες της με 10 βαθμούς. Ο ΟΦΗ έχει αντίστοιχα 5 και είναι πάνω από τη ζώνη, «καλύτερος»σε αυτό το διάστημα από Λάρισα, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

-Οι τρεις βαθμοί που χρειάζεται ο ΟΦΗ στο ματς τη Λαμία, θα τον βάλουν στην τροχιά που μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξή του στόχου του. Και θέλει και μπορεί!

- Ο Φερέιρα στα πρώτα του διαπιστευτήρια με τη φανέλα του ΟΦΗ, αποκτά «φαν» στον κόσμο της ομάδας, που εκτιμούν το ταλέντο του και είναι πανέτοιμοι να χορέψουν σάμπα μαζί του!

-Για να παίξει λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ, όπως θέλει ο Σαμαράς, θέλει και λάτιν παίκτες! Στη Λατινική Αμερική έχουν απλωθεί ήδη τα δίκτυα!

Τραπέζι Παπαδάκη σε Μπούση και Τζώρτζογλου!

-Ο κ. Μπούσης ξέρει πολύ καλά πως παίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα και οποιοδήποτε νέο στοιχείο προκύπτει, το αντιλαμβάνεται με ιδιαίτερη ευκολία. Στο τραπέζι που του έκανε στο 50-50 ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, με καλεσμένο επίσης τον Νίκο Τζώρτζογλου έγινε πολύωρη και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ τους.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ εκφραζόταν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, εμφανώς γοητευμένος από τη συνάντησή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News