Καμπ ποδοσφαίρου από τον ΟΦΗ: «Ελάτε να παίξουμε και να χαρούμε»

Ποδόσφαιρο
Καμπ ποδοσφαίρου από τον ΟΦΗ: «Ελάτε να παίξουμε και να χαρούμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υποδομές είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» για την ΠΑΕ ΟΦΗ και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι πρώτες ενέργειες.

Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να «χτιστεί» από τη βάση της τα επόμενα χρόνια και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς κινείται μεθοδικά για αυτό το πρότζεκτ.

Έτσι, το πρώτο καμπ ποδοσφαίρου είναι γεγονός και θα γίνει σε δύο φάσεις, με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν. Στις 23-24 Φεβρουαρίου για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006-07 και στις 2-3 Μαρτίου για γεννηθέντες 2004-05.

Οι προπονήσεις θα γίνουν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σαμαρά και των υπόλοιπων προπονητών, ενώ σε κάθε διήμερο το παρών θα δώσουν και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διοργανώνει τα πρώτα Camp της νέας εποχής. Ελάτε να φορέσουμε τα χρώματα της ομάδας μας, να παίξουμε όλοι μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Το διήμερο 23-24/2 για τους γεννηθέντες 2006-07 και το διήμερο 2-3/3 για τους γεννηθέντες 2004-05 οι εγκαταστάσεις μας θα γεμίσουν από παιδιά με μοναδικό σκοπό να διασκεδάσουν και να προπονηθούν με τον Γιάννη Σαμαρά και τους προπονητές της ομάδας μας.

Καταλυτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική συμμετοχή στο πρώτο Camp (23-24/2) είναι η 19η Φεβρουαρίου και στο δεύτερο Camp (2-3/3) η 25η Φεβρουαρίου.

*Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.ofi1925.gr), στην ενότητα "Camp" και να συμπληρώσετε τις δύο επισυναπτόμενες φόρμες.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των δυο Camp θα δοθούν στους συμμετέχοντες στις 20/2 και στις 26/2 αντίστοιχα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News