Παιχνίδι πρόκληση για ΟΦΗ με την ΑΕΚ

ΟΦΗ
Παιχνίδι πρόκληση για ΟΦΗ με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15:00 η δύσκολη αναμέτρηση για την κρητική ομάδα στο ΟΑΚΑ

Μπροστά σε μια σπουδαία πρόκληση βρίσκεται ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει σήμερα στις 3 το μεσημέρι (Novasports 1) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στην ομάδα του Ηρακλείου αναγνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Μέσα από καλή απόδοση θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και όλη την εβδομάδα που πέρασε ο Χάιμε Βέρα "μετέδωσε" αυτή την πίστη στους ποδοσφαιριστές. Ο Χιλιανός προπονητής θεωρεί ότι η αυτοπεποίθηση που θα δείξει η ομάδα του στο... χορτάρι του ΟΑΚΑ μπορεί να είναι μια καλή αφετηρία για την προσπάθειά της.

Άλλωστε, το τεχνικό επιτελείο είχε περισσότερο χρόνο με τους παίκτες, δίνοντας συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τον αγωνιστικό προσανατολισμό.

To απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ήταν ο τραυματισμός του Παπαστεριανού, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Απόντες είναι επίσης οι τραυματίες Ποτουρίδης και Γιαννούλης, όπως και οι τιμωρημένοι Μεγιάδο και Κουτσιανικούλης. Νέα πρόσωπα στα πλάνα του Χάιμε Βέρα είναι οι Ρικάρντο Βαζ και Φελίπε Φερέιρε. Την 18μελή αποστολή αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Νάστος, Σακόρ, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα, Γιακουμάκης, Βουό, Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News