ΟΦΗ

Έκοψαν πίτα και βλέπουν Α’ Εθνική οι γυναίκες του ΟΦΗ!

Όμορφη βραδιά παρουσία και του χρηματοδότη της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ κ. Αντώνη Παπαδάκη

Μια ζεστή βραδιά και οικογενειακή για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της με την ευχή του χρόνου τέτοια εποχή , η ομάδα να αγωνίζεται στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής.

Η επιτροπή που έχει συσταθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά, στο εστιατόριο «Περί Ουσίας», που φιλοξένησε την ομάδα του ΟΦΗ.

Το «παρών» στην βραδιά έδωσε και ο χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Αντώνη Παπαδάκης, με τον αδερφό του Μιχάλη, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΟΦΗ, για την μέχρι σήμερα πορεία τους στην Β’ Εθνική (είναι στην πρώτη θέση με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ.

Τυχερές της βραδιάς ήταν οι αθλήτριες Ιωάννα Πασχαλίδου, Νένα και Πυθαρούλη οι οποίες κέρδισαν τα τρία φλουριά που αντιστοιχούσαν σε 100 ευρώ το καθ’ ένα, προσφορά του επιχειρηματία Αντ. Παπαδάκη.

Η επιτροπή της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτης του «Περί Ουσίας» για την φιλοξενία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια