ΟΦΗ

ΠΑΕ ΟΦΗ και Τράπεζα Πειραιώς… μια σχέση εμπιστοσύνης!

Επίσημη παρουσίαση μιας μεγάλης συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη και προνόμια για τον φίλαθλο κόσμο

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο κεντρικό ξενοδοχείο «IBIS» παρουσιάστηκε η δυναμική συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με την τράπεζα Πειραιώς.

Μια συνεργασία με πολλά οφέλη για τις δύο πλευρές αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ και όχι μόνο, που θα μπορεί να απολαμβάνει σημαντικά προνόμια. Είναι πασιφανές ότι χτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την Τράπεζα Πειραιώς και γι’ αυτό η συνεργασία είναι για πέντε χρόνια με προοπτική να συνεχιστεί για πολλά ακόμη!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η ομάδα του ΟΦΗ, το τεχνικό επιτελείο, στελέχη της διοίκησης ενώ στο πάνελ από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο πρόεδρος Μιχάλης Μπούσης, οι αντιπρόεδροι Άντζελο Παλυβός και Γιώργος Σαμαράς και ο εμπορικός διευθυντής Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Την Τράπεζα Πειραιώς εκπροσώπησαν ο ανώτερος γενικός διευθυντής Βασίλης Κουτεντάκης και οι αναπληρωτές γενικοί διευθυντές της Τράπεζας, Γιάννης Ρόκκας και Γιάννης Γραμματικός, όπως και άλλα στελέχη.

Στις τοποθετήσεις του ο Βασίλης Κουτεντάκης και ο Μιχάλης Μπούσης τόνισαν τα εξής:

Βασίλης Κουτεντάκης: «Είμαι ιδιαιτέρα χαρούμενος που είμαι εδώ. Σημαντική συνεργασία που θα έχει πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές αλλά και για την κοινωνία της Κρήτης. Μας δίνει τη δυνατότητα να συνδράμουμε στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και τον πρόεδρο Μιχάλη Μπούση. Η Τράπεζα Πειραιώς με 40 καταστήματα σε όλη την Κρήτη και 400 στελέχη και πολλούς πελάτες. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας στην Κρήτη το ίδιο δυναμικά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε χαρούμενοι που θα πορευτούμε με τον ΟΦΗ και τη διοίκησή του. Υπάρχουν πολλά σχέδια για τον ΟΦΗ, αλλά και συνεργασία με τον κ. Μπούση σε άλλα σχέδια αναπτυξιακής μορφής».

Μιχάλης Μπούσης: «Ευχαριστώ την Τράπεζα Πειραιώς γι’ αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει και μια δυνατή φιλία και είμαι σίγουρα ότι θα προχωρήσουμε πολύ καλά μαζί. Η συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς είναι για πέντε χρόνια κι αυτό δείχνει τη σοβαρότητα που υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Το θέλαμε πάρα πολύ και οι δύο γι’ αυτό προχώρησε πολύ γρήγορα με την ομάδα που δούλεψε από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και τη δική μας. Ευχαριστώ πολύ το Βασίλη και όλα τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, πιστεύω θα είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτό που κάνουμε από κοινού και μετά από πέντε χρόνια, να συνεργαστούμε για άλλα πέντε».

Παρουσίαση της κάρτας «OFI FC VISA»

Η εμπορική συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει στην Τράπεζα Πειραιώς την αποκλειστική δυνατότητα να προσφέρει στους φιλάθλους του ΟΦΗ σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα. Το πρώτο από αυτά είναι η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa, η οποία είναι συνδεδεμένη με πρόγραμμα πιστότητας και θα προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μοναδικά δώρα και αξέχαστες στιγμές με την αγαπημένη τους ομάδα.

Η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa θα ξεκινήσει να διατίθεται στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς κατά την περίοδο της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Είναι μία κάρτα που όπως είπε ο κ. Γραμματικός «αποτελεί διαβατήριο σε πολλά προνόμια και προορίζεται για αγορές και περιλαμβάνει πόντους που θα έχουν αποτύπωση σε δώρα, τα οποία θα μπορεί ο καθένας ν’ απολαύσει. Προνόμια που αφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ ευελπιστώ ότι θα είναι διαθέσιμη στο σωστό χρόνο και θα την προλάβουμε μέσα στη σεζόν. Αυτή τη στιγμή απομένει μόνο η διαδικασία της παραγωγής».

Σχόλια