Στο γήπεδο Ίσις, Μπούσης και μεταγραφές, έρχεται αύριο ο Βέρα

ΟΦΗ
Στο γήπεδο Ίσις, Μπούσης και μεταγραφές, έρχεται αύριο ο Βέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλιά και νέα πρόσωπα τράβηξαν τα βλέμματα σήμερα στα επίσημα του «Γεντί Κουλέ».

Ο Αλεχάντρο Ίσις είδε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο έχοντας πλέον το ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Χάιμε Βέρα στο τεχνικό τιμ της ομάδας και σίγουρα τα όσα συμπέρανε θα είναι πολύτιμα για τη χιλιανή εκκίνηση στον πάγκο της ομάδας. Ο Χάιμε Βέρα έχει αναχωρήσει από τη Χιλή και αναμένεται αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Όταν ο Ίσις έγινε αντιληπτός από την φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, εισέπραξε θερμό χειροκρότημα και χαμογέλασε, αφού και ο ίδιος νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα πολύ οικείο και αγαπητό για τον ίδιο γήπεδο.

Στη Θύρα 9 ήταν μετά από δύο μήνες περίπου και ο Μιχάλης Μπούσης. Το προηγούμενο παιχνίδι που είχε παρακολουθήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν στις 9 Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό. Οι τελευταίες εξελίξεις έκαναν επιβεβλημένη την παρουσία του στο Ηράκλειο και έτσι ταξίδεψε από το Σικάγο. Θα είναι επίσης παρών στην παρουσίαση των Βέρα-Ίσις όπως και σε κάποιες εμπορικές εκδηλώσεις που θα γίνουν για την ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ θα παρακολουθήσει και το ματς με την Ξάνθη την Κυριακή.

Στο γήπεδο ήταν σήμερα και τα δύο τελευταία αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Πορτογάλος Ρικάρντο Βαζ και ο Νορβηγός Βαγιεμπά Σακόρ, που σύντομα θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τη νέα τους ομάδα. Οι τελευταίες ενδείξεις αναφορικά με τις επόμενες προσθήκες είναι ότι ο ΟΦΗ θα κινηθεί από την αγορά των ελεύθερων παικτών, έχοντας περιθώριο έως τις 14 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News