Τελικός για τον ΟΦΗ σήμερα με Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Τελικός για τον ΟΦΗ σήμερα με Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκη θα προσπεράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη βαθμολογία και ταυτόχρονα θα κρατήσει "στενή επαφή" με τις ομάδες που αυτή τη στιγμή προπορεύονται...

Έφτασε η ώρα για έναν από τους... τελικούς που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου φιλοξενεί σήμερα (17:15, Novasports 1) τον Ατρόμητο για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%, με στόχο το "τρίποντο" που θα τους βάλει δυναμικά σε μια νέα αφετηρία. Αν τα καταφέρουν, θα... προσπεράσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη βαθμολογία και ταυτόχρονα θα κρατήσουν "στενή επαφή" με τις ομάδες που αυτή τη στιγμή προπορεύονται.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν υπήρχαν μεγάλα χρονικά περιθώρια, αφού αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Η σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι η αρχή, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα ακολουθήσει η "μάχη" με την Ξάνθη, επίσης στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Ο Νίκος Καραμπετάκης και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική το διήμερο που πέρασε, δίνοντας έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς που αφορούν τον πρώτο αντίπαλο. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Κουτσιανικούλη.

Έτσι, υπάρχουν αρκετές επιλογές και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την Τούμπα. Ναμπί και Γιακουμάκης αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στο σημερινό ματς.

Στη 18μελή αποστολή μετέχουν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Ναμπί, Βουό, Ντίνας και Γιακουμάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News