Άφιξη Βέρα αύριο στον ΟΦΗ, ενώ έρχονται και μεταγραφικές εξελίξεις

Ποδόσφαιρο
Άφιξη Βέρα αύριο στον ΟΦΗ, ενώ έρχονται και μεταγραφικές εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια… γεμάτη και ταυτόχρονα κρίσιμη εβδομάδα έχει μπει ο ΟΦΗ.

Αγωνιστικά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών θα γίνουν τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Ξάνθη, ενώ στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν την άφιξη των Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρίσκονται αύριο, εφόσον όλα κυλήσουν καλά με τις ώρες των πτήσεων από τη μακρινή Χιλή.

Με την παρουσία του Λατινοαμερικάνου προπονητή στην πόλη μας, θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ατρόμητο την Πέμπτη ή την Κυριακή στο ματς με την Ξάνθη. Άλλωστε, από την Παρασκευή που είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της ομάδας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα κορυφώνονται οι επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη και ουσιαστικά τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά για τις επόμενες προσθήκες.

Στην ομάδα του Ηρακλείου κάνουν προσπάθεια για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και τουλάχιστον ενός ακραίου μεσοεπιθετικού. Οι συζητήσεις με συγκεκριμένους στόχους είναι στο τελικό στάδιο και αναμένεται η τελική έκβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News