Μάχη ΟΦΗ-Εργοτέλη με έπαθλο την πρόκριση

Ποδόσφαιρο
Μάχη ΟΦΗ-Εργοτέλη με έπαθλο την πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 στο "Γεντί Κουλέ" η ρεβάνς του 1-1 του Παγκρητίου Σταδίου

Στο «Γεντί Κουλέ» στρέφονται σήμερα όλα τα βλέμματα, καθώς στις 17:15 (Cosmotesport2) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, στη ρεβάνς του 1-1 του Παγκρητίου, με έπαθλο την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον ΟΦΗ είναι το πρώτο παιχνίδι στη μετα-Παπαδόπουλου εποχή και σίγουρα το «πρέπει» για την πρόκριση είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τον Εργοτέλη που θα παίξει χωρίς άγχος για να κάνει την υπέρβαση…

Αποφασιστικότητα στον ΟΦΗ

Στις τάξεις του ΟΦΗ επικρατούν ηρεμία και αποφασιστικότητα, παρότι η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε δύσκολα, λόγω του "διαζυγίου" με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Τον ΟΦΗ θα καθοδηγήσει ο υπηρεσιακός τεχνικός Νίκος Καραμπετάκης, ενώ στις μέρες που μεσολάβησαν είχε καθημερινές συζητήσεις με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Γιάννη  Σαμαρά. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και εκ των πραγμάτων θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, θα υπάρχουν μίνιμουμ πέντε αλλαγές, αφού οι Στρέζος, Μπράουν και Γιαννούλης έμειναν εκτός αποστολής για να πάρουν... ανάσες. Σ' αυτούς προστίθενται και οι Ναμπί και Ντίνας, που για άλλη μια μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα (αναμένεται πάντως να είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει ΠΑΟΚ).

Επίσης, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν παίκτες που για διάφορους λόγους δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Νέιρα και Πέρσον διεκδικούν φανέλα βασικού. Στη 19μελή αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Καλαϊτζάκης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Νοικοκυράκης, Σάσι και Πέρσον.

Με πίστη ο Εργοτέλης!

Η ρεβάνς με τον ΟΦΗ είναι για τον Εργοτέλη ένας αγώνας πρόκληση. Πίστη και αποφασιστικότητα είναι τα κύρια στοιχεία τις τάξεις των "κιτρινόμαυρων", που είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Γνωρίζουν ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, όμως θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς άγχος, κι ό,τι βγει. Άλλωστε, στον θεσμό του Κυπέλλου έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα... μάτια ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως έγινε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για τον Εργοτέλη, όπως επίσης και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ συμπολιτών.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος. Επίσης, δεν αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση και στον αγωνιστικό προσανατολισμό, καθώς ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη "ταυτότητα".

Ένα ή δύο μπορεί να είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, ενώ στο... απουσιολόγιο είναι ο τιμωρημένος Μαζουλουξής, λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Αήττητο Σπάτων.

Επίσης, δεν είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Κοιλιάρας, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον ΟΦΗ για την "ελευθέρας" του έμπειρου μπακ.

Η 20μελή αποστολή του Εργοτέλη αποτελείται από τους: Καλογεράκη, Κατσιμήτρο, Τζελέπη, Πάτα, Μπάτζιο, Οικονόμου, Προβυδάκη, Λαμπάκη, Μπρους, Μπουρσέλη, Μπουτσάκη, Τσέλιο, Χατζηδίμπα, Κατσούρι, Γροντή, Έφορντ, Καπνίδη, Ιατρούδη, Κουατένγκ και Ροβίθη.

*Η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Οι φίλοι του Εργοτέλη θα φιλοξενηθούν σε ένα μέρος της θύρας 6, όπου το "παρών" θα δώσουν και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Ελιάς, μετά από σχετική πρόσκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News