Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε στο Βαρδινογιάννειο ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδόσφαιρο
Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε στο Βαρδινογιάννειο ο Νίκος Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ και σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές, τα στελέχη της ομάδας και τους υπάλληλους της ΠΑΕ.

Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν έντονη στα αποδυτήρια, όταν ο 45χρονος προπονητής χαιρέτησε ένα-ένα τους ποδοσφαιριστές, παρουσία του αντιπροέδρου Άντζελο Παλυβού, του γενικού διευθυντή, Ηλία Πουρσανίδη και του τιμ μάνατζερ, Παύλου Αδάμου.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες: «Είναι για όλους δύσκολες μέρες. Πρέπει να προσπαθήσω να ξεχωρίσω το συναίσθημα, γιατί ο Νίκος δεν είναι ένας απλός προπονητής που πέρασε από τον ΟΦΗ. Είναι κάτι περισσότερο. Όλοι γνωρίζετε τι έχει γίνει. Έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους σας από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός και αναγνώριση για όσα έχει πετύχει ο Νίκος όλο αυτό τον καιρό στον ΟΦΗ. Αυτό αναγνωρίζεται, είναι καταγεγραμμένο. Ο ΟΦΗ θα τον τιμά πάντα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος, εμφανώς συγκινημένος υπογράμμισε: «Ξέρω ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Με τους περισσότερους ήμασταν μαζί δύο χρόνια, με άλλους λιγότερο. Αυτό που θα ήθελα να σας ευχηθώ είναι πάνω απ' όλα να έχετε υγεία που είναι πολύ σημαντική και στη ζωή μας και στο ποδόσφαιρο. Να συνεχίσετε να είστε προσηλωμένοι σ' αυτό που αγαπάτε και σ' αυτό που κάνετε. Σας έχω πει πολλές φορές ότι έχετε κάνει το χόμπι σας επάγγελμα, γι' αυτό και πρέπει να το χαίρεστε και να βοηθήσετε την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαι κάπου και θα σας παρακολουθώ και πάντα θα είμαι μαζί σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News