Έχει βάλει «μπέτη» στα δύσκολα ο Παπαδόπουλος!

ΟΦΗ
Έχει βάλει «μπέτη» στα δύσκολα ο Παπαδόπουλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα άσχημα νέα από το σοβαρό επεισόδιο Παπαδόπουλου-Κουτσοσπύρου στο «Γεντί Κουλέ» έφτασαν γρήγορα και στην Αμερική, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση να ενημερώνεται για όσα συνέβησαν.

Μάλιστα ο κ. Μπούσης εξέφρασε στους συνεργάτες του την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ενώ γενικά υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι δεν υπάρχει (ακόμα) καμία επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για το θέμα Παπαδόπουλου, είτε να καταδικάσει το γεγονός, είτε να στηρίξει την δημόσια συγνώμη του προπονητή. Κι αυτό προκαλεί απορίες από τη στιγμή που σε άλλα θέματα η ΠΑΕ ενεργεί με ταχεία αντανακλαστικά. Στην παρούσα φάση όμως φαίνεται ότι ο Παπαδόπουλος έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα.

Επειδή οι πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» αναφέρουν ότι κάποιοι εγείρουν ακόμα και θέμα προπονητή στον ΟΦΗ, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το όλο ζήτημα και ο προπονητής να στηριχτεί από τη διοίκηση.

Πρόκειται για μια λάθος αντίδραση. Με σοβαρό αντίκτυπο όντως. Ο ίδιος το αναγνώρισε ότι έπραξε λάθος και μάλιστα ζήτησε συγνώμη στη συνέντευξη Τύπου. Όλα δείχνουν ότι θα τιμωρηθεί από την Πειθαρχική για τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή αλλά θα είναι κρίμα να το πληρώσει τόσο σκληρά και από πιθανή απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει κάνει λάθη. Αλλά είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και έχει βάλει «μπέτη» σε πολύ δύσκολες στιγμές όλο αυτό το διάστημα που είναι στην τεχνική ηγεσία…

Όπως σε προηγούμενες στιγμές η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει λειτουργήσει με σύνεση και χωρίς κραυγές, ας το κάνει και τώρα και να μην πάρει μία απόφαση εν θερμώ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News