Τελικός για ΟΦΗ σήμερα με Παναιτωλικό

ΟΦΗ
Τελικός για ΟΦΗ σήμερα με Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" με στόχο την ανάκαμψη

Η δυσχερής βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες στο Ηράκλειο. Ιδιαίτερα όταν έρχονται παιχνίδια όπως το σημερινό με τον Παναιτωλικό, με σέντρα στις 15:00 στο "Γεντί Κουλέ". Ματς… πραγματικός τελικός!

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα λόγω της έντασης που έφερε η ισοπαλία με τον Πανιώνιο, μένουν τα πάντα πίσω και υπάρχει αποφασιστικότητα για μια καινούργια αρχή. Στόχος είναι να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο και ο ΟΦΗ να μπει σε ένα νέο δρόμο διεκδίκησης της παραμονής του στην Super League. Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου δεν βρίσκονται ο τραυματίας Παπαστεριανός και ο τιμωρημένος Πλατέλλας, ενώ για τον δεύτερο αναμένονται εξελίξεις για την πιθανη μεταγραφή του στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν Νέφτσι Μπακού.

Το πολυεργαλείο Μεγιάδο αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα ενώ θέση βασικού διεκδικεί ο Αντίλ Ναμπί, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα ντεμπουτάρει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι οι Στρέζος, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Σάσι, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Ναμπί, Βουό, Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News