Παπαβασιλείου: «Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Εργοτέλης»

Ποδόσφαιρο
Παπαβασιλείου: «Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Εργοτέλης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καραμπετάκης: «Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη ρεβάνς για να προκριθούμε»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μετά το χθεσινό ματς ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Έγινε ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Δείξαμε πως έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, κάτι που κάναμε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη. Αυτό κάναμε και κόντρα στον ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, κι αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει, είμαστε εμείς. Όπως φαίνεται, στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς, θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και θα πάμε στο δεύτερο ματς να διεκδικήσουμε - γιατί όχι - την πρόκριση».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Κουατένγκ, υπογράμμισε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ καλά στοιχεία και θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Είχε μια ευκαιρία που θα μπορούσε να μας δώσει τη νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη εκπροσώπησε ο Ηλίας Τσέλιος, ο οποίος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, αλλά πιο πολύ σε μας. Πιστεύω πως αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη ρεβάνς».

Σε σχετική ερώτηση για την εικόνα των "κιτρινόμαυρων" στο πρωτάθλημα, επισήμανε: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας στο πρωτάθλημα, αλλά θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Απουσίασε λόγω αδιαθεσίας ο Παπαδόπουλος

Δεν έδωσε το "παρών" στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος, λόγω αδιαθεσίας, όπως ενημέρωσαν από πλευράς ΟΦΗ.

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη τοποθετήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος ανέφερε: «Σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, για 35 με 40 λεπτά, όμως στο δεύτερο ο Εργοτέλης, έχοντας και παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, έδειξε να έχει καλύτερο ρυθμό. Οι αναγκαστικές αλλαγές των Σάσι και Ντίνα φάνηκε να μας επηρεάζουν στη διάρκεια του αγώνα. Στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας θα πρέπει σίγουρα να παίξουμε καλύτερα από σήμερα για να προκριθούμε, και θα το κάνουμε».

Ερωτηθείς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο το ερχόμενο Σάββατο».

Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, αλλά και τον Αντίλ Ναμπί: «Η εικόνα γενικά ήταν θετική. Σε ό,τι αφορά τον Ναμπί, προετοιμάζεται, αλλά θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι για το ματς του Σαββάτου».

Τους παίκτες του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος στάθηκε στην οπισθοχώρηση της ομάδας του στο δεύτερο 45λεπτο. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον ρυθμό και την κατοχή, όπου φαινόταν πως δε θα έχουμε πρόβλημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε. Ο Εργοτέλης με την εικόνα του στην επανάληψη δικαιούταν το γκολ. Στη ρεβάνς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News